4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po prohraném derby Hořovicko zvládlo doma Soběslav


Branky


10. P. Novotný , 12. M. Kopáč (p.) , 58. P. Novotný , 76. M. Anýž - 21. F. Vaněk , 84. M. Dvořák
33

Prohrané derby mohlo Hořovicko alespoň trochu odčinit doma se Soběslaví. Ta má dobrý tým, což také ukázala. Své šance ale neproměnila a byla za to krutě potrestána. Domácí hráli pod tlakem z vedení a výhra je jistě tím nejlepším řešením, jak situaci v klubu uklidnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divočina hned na začátku

První šanci si vypracovali domácí hned v 5. minutě. Po centru Pyška se k zakončení dostal Kubec a jeho přízemní střelu k tyči musel vytáhnout Kuník. Po rohovém kopu a nákopu za obranu Hořovicka se dostal míč k Vaňkovi, který postupoval na Grégra. Brankáře překonal, ale jeho povedenou střelu zastavilo břevno. O chvíli později mířil pro změnu do tyče Nohava. Záhy přišel trest. Pyšek si pohrál ve vzduchu s míčem a posunul jej na Kopáče. Ten centrem našel Novotného, jehož napoprvé vychytal nohou Kuník. Míč si ve vzduchu našel znovu domácí útočník a hlavou nedal brankáři šanci - 1:0.

 

Dvě minuty poté šli domácí do dvougólového vedení. Hromada fauloval ve vápně Novotného, který si před ním pokryl míč. Nabídnutou penaltu využil Kopáč přesně k tyči - 2:0. Ve 21. minutě snížil Vaněk, když se trefil z voleje krásně zpoza vápna k tyči - 2:1. První poločas se za tohoto stavu také dohrál a dal vědět, že v tom druhém se bude jistě na co těšit.

 

 

Góly padaly i ve druhé půli

Hořovicko šlo do druhé půle s jasným cílem. Přidat uklidňující branku a dotáhnout zápas do vítězného konce. Soběslav naopak chtěla srovnat a pokusit se zápas otočit. Svůj cíl si splnili domácí. V 58. minutě vyrazil Kuník střelu Kubce, ke kterému se míč zpátky odrazil. Svou přesnou nahrávkou našel na malém vápně Novotného, který měl snadnou práci - 3:1. V 76. minutě propadla Soběslav ve středu hřiště a míče se chopil Kopáč. Přihrávkou mezi obránce vyslal zprava nabíhajícího Anýže a ten dokázal překonat Kuníka - 4:1.

 

Hořovicko i nadále muselo čelit šancím soupeře. Jednou musel zasáhnout Grégr, poté Kuchař ve skluzu. Soběslav přidala v závěru ještě jednu branku, když Dvořák po střele svého spoluhráče doklepával míč do prázdné branky - 4:2. Hosté tak mohli litovat neproměněných šancí, domácí naopak si svých příležitostí vážili a využili je.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: "Před týdnem jsme prohráli derby v Berouně. Měli jsme nůž na krku, předsezónním cílem byl postup. Museli jsme tohle utkání zvládnout. Bylo to vyhecované, pracovaly nervy. Soběslav má dobrý tým, my jsme měli ze začátku štěstí a vedli jsme o dvě branky. Po snížení byla Soběslav na koni, nám se ale podařilo odskočit znovu na dva góly. Měli jsme do konce strach, naštěstí to dopadlo dobře. Soupeř měl hodně šancí, my jsme dali v podstatě ze všeho gól."

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: "Začátek byl divoký na obě strany, my jsme dali tyč a břevno, soupeř vedl po dvanácti minutách 2:0. Dělali jsme chyby, naším nedůrazem a neproměněnými šancemi jsme prohráli."



Sestavy


SK Hořovice
D. Grégr [-] - J. Pyšek [-] (89. L. Makiadi [-] ) , P. Novotný [-] (81. O. Bělohlávek [-] ) , T. Šmíd [-] , M. Kopáč [-] (78. F. Grujoski [-] ) , J. Mach [-] (70. M. Šum [-] ) , J. Kuchař [-] , D. Klimeš [-] , M. Dolejš [-] , J. Machurka [-] , D. Kubec [-] (63. M. Anýž [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , V. Zeman [-] , D. Maršík [-] , J. Suchan [-] , M. Hromada [-] - F. Vaněk [-] , P. Bouchal [-] , T. Mazouch [-] (83. M. Dvořák [-] ) , P. Nohava [-] - A. Kutner [-] (68. M. Smetana [-] )

ŽK: 62. M. Kopáč , 63. D. Kubec , 90. D. Grégr - 11. M. Hromada , 65. J. Suchan , 81. F. Vaněk .
Hráči zápasu: P. Novotný - D. Maršík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - MUSIL Jiří, ŠVORC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Kubr
Tip experta: remíza

Hořovicko se začalo zvedat, začátek mu úplně nevyšel. Soběslav má dobrý tým. Tipuji její výhru na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích