2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 10:30

8.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun byl lepší, přesto odjížděl s prázdnou


Branky


22. M. Toman , 66. V. Princ - 57. T. Lhotka
34

Po vyhraném derby zajížděl Beroun do Jindřichova Hradce. Zde sehráli domácí již druhý po sobě jdoucí zápas doma. Říká se, že ten druhý je těžší než první, což se také potvrdilo. Beroun zahrál dobrý zápas, body ale zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beroun aktivitu v gól nepřetavil

Od začátku zápasu se lépe prezentoval Beroun, který byl lepší na míči a měl chuť do hry. Domácí vsadili na brejky a byť byli hosté lepší, tak inkasovali. Ve 22. minutě obdržel Toman do vápna centr a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0. Beroun se nadále tlačil do soupeře, ale do poločasu se mu srovnat nepodařilo, a tak se šlo do kabin za hubeného vedení Jindřichova Hradce.

Domácí dotáhli zápas do vítězného konce

Ve druhé půli se odehrával stejný scénář jako v té první. Beroun se dočkal zaslouženého vyrovnání. Domácí si nepohlídali ve vápně Lhotku, který uklidil centr z pravé strany za Hulíka - 1:1. Jindřichův Hradec šel do zápasu s cílem bodovat naplno a to se také povedlo. V 66. minutě vyslal Votava průnikovou přihrávku mezi stopery na Prince a ten sám tváří tvář Šebkovi nezaváhal - 2:1. Hosté se tlačili v závěru dopředu, ale dobře fungující obrana druhé vyrovnání nepřipustila.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: "Do zápasu jsme šli s cílem naplno bodovat. Druhý zápas doma po sobě je těžký, svazovalo nám to nohy. Beroun se předvedl ve velmi dobrém světle. Začátek se nám moc nepovedl, hráli jsme na brejky. Šli jsme do vedení, i přesto byl ale Beroun aktivnější, lepší na míči. Druhý poločas byl stejný, nebyli jsme aktivní. Beroun chtěl vyrovnat a to se mu podařilo. My jsme ale nesložili zbraně a po brejku jsme se dostali opět do vedení. Beroun se ke konci tlačil hodně dopředu, nám ale po celý zápas fungovala dobře defenziva."

Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí týmu: "Celý zápas jsme měli v režii my. Domácí bohužel pro nás vyrazili v utkání ke dvěma brejkům a oba proměnili. V zápase jsme si určitě nezasloužili prohrát.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - M. Janák [-] (89. J. Tajml [-] ) , M. Völfel [-] , M. Toman [-] (90. T. Jindra [-] ) , V. Princ [-] (80. L. Králíček [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] (75. D. Cettl [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , M. Jáša [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Štrougal [-] , T. Lhotka [-] , L. Sklenář [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , M. Pelikán [-] (80. D. Soukup [-] ) , M. Krčma [-] (72. J. Krůta [-] ) , D. Počta [-]

ŽK: 28. V. Kučera , 28. O. Černoch , 73. J. Hulík .
Hráči zápasu: M. Jáša , M. Völfel - P. Pipiška , D. Rigo .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dujsík Jiří - ČECHLOVSKÝ Ondřej, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Kubr
Tip experta: remíza

V Jindřichově Hradci jsme neodehráli dobrý zápas. Nyní má druhý zápas doma. Říká se, že druhý domácí zápas je vždy těžší než ten první. Tipuji remízu a výhru domácích po penaltách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích