2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun organizovanou hrou vyhrál v derby nad Hořovickem


Branky


36

Beroun si minulý týden přivezl z Admiry bůra, a tak měl co napravovat. Proti stálo Hořovicko, které naopak pět gólů minulé utkání vstřelilo. Domácí ale dali do zápasu vše a derby ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhotka byl ve správný čas na správném místě

Beroun se od začátku prezentoval disciplinovaným výkonem. K vidění bylo bojovné utkání, které otevřeli gólově domácí. V 19. minutě centroval Pipiška do vápna a nikým neobsazený Lhotka hlavičkoval přesně - 1:0. Obrana hostí si poradila s častými centrovanými míči do vápna. Hosté si vytvořili šanci až před poločasem, ale Novotný nebyl úspěšný.

Smolný gól poslal Beroun do vedení

Hned v úvodu poločasu zahrával přímý kop ze slibné vzdálenosti Mach, ale míč letěl hodně nad. Na druhé straně před Lhotkou na poslední chvíli odhlavičkoval Dolejš. V 53. minutě se podařilo Hořovicku vyrovnat. Do centru Klimeše se výborně pověsil Novotný a nedal Šebkovi šanci - 1:1. Hned minutu poté ale opět úřadoval Lhotka. Ten šel do centru v souboji s brankářem Bébrem a byl úspěšnější - 2:1.

 

Beroun své vedení držel zuby nehty, k vidění bylo větší množství faulů, ale sázka na defenzivu mu vyšla. Srovnat mohl Novotný. Ten šel sám na branku, ale byl atakován Počtou. Sudí k udivení zejména hostujících fans zákrok otočil. Domácí si vedení pohlídali a Hořovicko sorvnat nedokázalo.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí týmu: "Na derby jsme se připravili velmi dobře a soupeře jsme přehráli totálně ve všem a zaslouženě jsme zvítězili. Hráči ukázali srdíčko, velká pochvala."

SK Hořovice
Pavel Novotný, trenér: "V první řadě blahopřejeme k vítězství domácím. Myslím, že tady ještě ztratí více mužstev. Dostali jsme lekci z agresivity, zejména ve středu hřiště. Byl to sice boj na obou stranách, ale domácí hráli disciplinovaně, v některých chvílích až v devíti pod balónem. To bylo pro nás nepřekonatelné v tak malém prostoru, jaký v Berouně je. To nás neomlouvá, my udělali dvě fatální chyby a obě byly potrestané, to se nám nesmí stát."



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Štrougal [-] , T. Lhotka [-] (77. J. Krůta [-] ) , L. Sklenář [-] (83. D. Soukup [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] (90. J. Král [-] ) , J. Počta [-] (87. D. Poslední [-] ) , M. Pelikán [-] , M. Krčma [-] (72. L. Markvart [-] ) , D. Počta [-]

SK Hořovice
M. Bébr [-] - J. Pyšek [-] , P. Novotný [-] , T. Šmíd [-] , O. Bělohlávek [-] (46. D. Kubec [-] ) , J. Mach [-] , J. Kuchař [-] , D. Klimeš [-] , M. Dolejš [-] , J. Machurka [-] , F. Grujoski [-] (46. M. Šum [-] )

ŽK: 62. T. Lhotka - 37. O. Bělohlávek , 62. J. Kuchař , 82. P. Novotný .
Hráči zápasu: T. Lhotka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Vnuk Josef - HOCEK Petr, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Pavel Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Beroun doma překvapil Klatovy i Přeštice a myslím, že zdolá i Hořovicko.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Beroun ukázal, že v domácích zápasech se umí prosazovat a vyhrávat, za to Hořovicko dosud nepoznalo bodový import z cizího hřiště. Myslím, že tento trend bude pokračovat a domácí si připíší tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích