2:1
(1:0)
53. T. Senft
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:00

7.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mariánské Lázně získaly cenný skalp Sedlčan


Branky


36

Sedlčany mají za sebou dva zápasy, které dovedly do penalt. Dvakrát si připsaly plusový bod, ale nyní chtěly bodovat naplno. Proti byly domácí Mariánské Lázně, které přivezly z Doubravky vítězství a chtěly ho potvrdit doma. Velmi těžké utkání zvládly a potrestaly svého soupeře za neproměněné šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčany zahodily velké množství šancí

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří měli převahu vůbec celý zápas. Do šancí se dostávali, ale nenaložili s nimi vůbec dobře. Hned v úvodu zápasu našel Němce přesným míčem Soldát. Prvně jmenovaný posunul na Senfta, ale ten mířil jen do hráče. V 5. minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení Kdolský, ale jeho střelu na přední tyč parádně vychytal Šmejkal. A když nikdo nevyužil nahrávku Lípy před branku, tak přišel trest.

 

Domácí se dostali poprvé blíže ke Glogarovi. Ten vyrazil střelu na roh, po kterém využil příliš volného prostoru Nedbalý a hlavou poslal svůj tým do vedení - 1:0. Ve 21. minutě měly Mariánky další šanci, ale přímý kop nenadělal Glogarovi problém. Na druhé straně míč vybojoval Němec, ale jeho vybídnutí Kdolský zakončil vedle. Němcovi se podařilo ve 35. minutě rozvlnil síť, ale jeho radost zastavil zdvižený praporek postranního sudí.

 

O chvíli později byl v šanci opět Kdolský, ale Šmejkal zmenšil střelecký úhel a zakročil. Šance se přenesla opět na druhou stranu, ale tváří tvár domácímu hráči se předvedl v dobrém světle Glogar. Posledním, kdo mohl promluvit do prvopoločasového dění byl Němec, ale míč si v dobré příležitosti nezpracoval, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení domácích.

Lattisch potrestal chybu Krůty

Sedlčany šly do druhého dějství s jasným cílem. Začít proměňovat šance. To nepotvrdil Senft, který měl na kopačce vyrovnání, ale mířil nad. Domácí si zase chtěli vedení udržet a ideálně přidat pojistku. V 52. minutě šel sám na brankáře Krůta, ale svou kličkou se zahnal mimo. Vybídl ale Senfta a ten srovnal - 1:1. V dalších šancí Sedlčan neuspěl Soldát s Vystydem. V 70. minutě chyboval Krůta. Lukáš ho poslal do nájezdu a Lattisch měl volnost k tažení na branku. Tváří tvář Glogarovi nezaváhal a vrátil vedení na domácí stranu - 2:1.

 

Sedlčany se dále tlačily za gólem, ale po hlavičce Vystyda z rohového kopu zakročil místo Šmejkala bránící hráč a odkopl míč do bezpečí. Mariánské Lázně tahaly čas, hrály chytře a nikam nepospíchaly. Sedlčany si tak nedokázaly už nic vytvořit a domácí si své vedení již pohlídali. V tomto zápase nebyli lepším celkem, ale šťastnějším. Z hostujícího pohledu jde jednoznačně o ztrátu bodů.

 

Zdroj: oficální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem

Galerie od Davida Štveráka!



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "Sedlčany hrály dobře a moc nám toho nedovolily. Měly hned dvě šance ke gólu, ale přežili jsme. Druhý poločas vyrovnaly, ale poté jsme šli zase do vedení my. Pak už jsme hráli dobře a vedení udrželi. V jiných zápasech jsme hráli lépe, teď vyhrálo šťastnější mužstvo."

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Do zápasu jsme vstoupil dobře, bohužel jsme inkasovali gól ze standardky. Byli jsme lepším týmem, ale ztroskotali jsme na neproměněných šancích. Druhou půli se nám podařilo vyrovnat, ale vedení jsme už na svou stranu nestrhli a nakonec domácí přidali vítězný gól. Posledních deset minut se hrála obrovská blamáž. Toto pro nás bereme jako velkou ztrátu."



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , Z. Štěpán [-] (54. D. Pěček [-] ) , P. Kořistka [-] , F. Nedbalý [-] (84. T. Šilhán [-] ) , J. Lattisch [-] (86. K. Maule [-] ) , M. Drahorád [-] (90. M. Stehlík [-] ) , J. Sadílek [-] (70. P. Grambal [-] ) , M. Kravar [-] , T. Denk [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] , D. Krůta [-] (78. V. Lípa [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] , M. Dvořák [-] (75. L. Matoušek [-] ) , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

ŽK: 87. M. Drahorád - 58. K. Kvěch , 71. J. Vystyd , 73. M. Kdolský , 87. T. Glogar .
Hráči zápasu: M. Lukáš - T. Senft .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Volf Michal - SZIKSZAY Ladislav, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Pavel Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Mariánkám jsme minule darovali tři body, ale formu úplně nemají. Doma prohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Mariánské Lázně potřebují body jako sůl, poslední zápas vyhráli na nelehké půdě Doubravky a proto bych řekl, že ovládnou i tento zápas.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů