2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěček rozhodl o vítězi dvě minuty před koncem


Branky


36

Po domácí prohře s Rakovníkem chtěli svěřenci Stanislava Purkarta vytěžit ze zápasu v Plzni co nejvíce. Doubravka také minulé kolo vyšla naprázndo, a tak měla jasný cíl. Ještě dvě minuty před koncem to vypadalo na dělbu bodů, ale Pěček byl proti a vystřelil pro "Mariánky" tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyrovnaný na šance

Utkání začalo prvních dvacet minut neinvazivně, ale přesto si Doubravka vypracovala dvě šance. Hned v 11. minutě se odražený míč po centru dostal k nejmladšímu hráči na hřišti J. Trojancovi a ten věděl, jak s ním naložit - 1:0. Další branku mohl přidat Skopový, ale z malého vápna mířil nad. Po dvaceti minutách převzali herní taktovku hosté a dostávali se do šancí. V první takové mířil vedle Lattisch.

 

Dále po centru Nedbalého hlavičkoval vedle Lukáš. Ve 39. minutě už to vyšlo. Kořistka chtěl přelobovat Luhovému, ale míč poslal do tyče. Od té se lopta odrazila ke Štěpánovi a ten měl jednoduchou úlohu - 1:1. Za tohoto stavu se odcházelo do šaten.

Rozhodující gól v samém závěru utkání

Druhá polovina se odehrávala víceméně mezi oběma vápny a moc šancí k vidění nebylo. Branky ale padaly. Po rohovém kopu Sadílka se trefil Denk - 1:2. O tři minuty později bylo srovnáno. Po rohu Mariánských Lázní následoval brejk domácích, po kterém obdržel míč před prázdnou branku Roubal - 2:2.

 

Na obou týmech bylo vidět, že chtějí vyhrát, ale radovali se nakonec hosté. Už se zdálo, že zápas půjde do penalt, ale v 88. minutě po faulu na Nedbalého měly Mariánské Lázně k dispozici přímý kop. Vyražený míč od Luhovému padl na kopačku Pěčka a ten rozhodl o vítězi tohoto klání - 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Milan Ungr, útočník: "Povedl se nám vstup do zápasu, který jsme korunovali gólem. Přidali jsme i druhý gól, který však padl z ofsajdu a nemohl platit. Hned poté soupeř po naší chybě vyrovnal. Přidali jsme další gól, tentokrát regulérní, ač opět neuznaný a opět šlo o ofsajd. Vymlouvat se na to ale nemůžeme. Všechny góly padly po našich hrubých chybách. Tím nechci shazovat výkon Mariánek, které odehrály dobré utkání. Zápasu by asi více slušela remíza, ale my jsme si v tomto utkání bodovat nezasloužili."

FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "První dvacetiminutovka nabídla opatrnou hru. Jako první jsme inkasovali my, ale poté jsme převzali iniciativu a s ní přicházely šance. Podařilo se nám vyrovnat do konce poločasu. Druhá půle byla nahoru dolů bez většího množství šancí. Bylo to plné osobních soubojů a padaly góly. Dvě minuty před koncem se nám povedlo zápas dotáhnout do vítězného konce, což jsme tak úplně nečekali, ale rozhodně to je super výsledek."



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - J. Trojanec [-] (46. M. Ungr [-] ) , L. Roubal [-] (87. M. Trojanec [-] ) , D. Skopový [-] , O. Stružka [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , P. Petrželka [-] , J. Motl [-] (79. J. Štěrba [-] ) , P. Morávek [-] (46. D. Künstner [-] ) , P. Knakal [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , T. Denk [-] , P. Kořistka [-] , F. Nedbalý [-] , J. Lattisch [-] , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] (88. T. Šilhán [-] ) , Z. Štěpán [-] (67. D. Pěček [-] )

ŽK: 26. D. Sýs , 65. O. Stružka , 74. D. Künstner , 79. D. Skopový - 70. D. Cinkanič , 77. M. Drahorád .
Hráči zápasu: M. Kravar , J. Lattisch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tupý Petr - VRCHOTA Jaroslav, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Stanislav Purkart
Tip experta: výhra hostů

Byl bych špatný trenér, kdybych nevěřil svému mužstvu. Čeká nás těžký zápas, přeji si body a věřím v naší výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích