Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 15:00

5.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně ztratily ve druhém poločase vedení a Rakovník odjížděl s výhrou


Branky


35

Nepříjemný soupeř čekal na domácí Viktorii. Rakovník si zakládá na dobré defenzivě a těží ze standardních situací. V posledním zápase obral o body favorizovanou Čížovou. Domácí chtěli navázat na vítězství v Táborsku. To jim dařilo, ale jen v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jednu branku

Během první půle si oba celky nevypracovaly moc příležitostí. K vidění byly důrazné a bojové pasáže. Ve 25. minutě šli do vedení domácí, když Sadílek vyslal do běhu Lattische. Ten přesprintoval P. Tvrze a nestačil mu ani dobíhající Duchoň. Svůj rychlý přechod s míčem završil přesnou střelou kolem Zacha - 1:0. Dále si Mariánské Lázně vytvořily ještě jednu šanci, když po centru z pravé strany mířil jeden z domácích jen do náruče hostujícího brankáře.

Rakovník nepříznivý stav otočil

Vstup do druhé půle se hostům povedl. Drželi více míč na svých kopačkách a dočkali se zaslouženého vyrovnání. V 54. minutě zahrával kousek za půlkou Sklenka standardní situaci. Jeho dobrý centr se odrazil na kopačku Duchoně, který měl k míči nejblíže a nekompromisně jej poslal do sítě - 1:1. Domácí si nic velkého nevytvořili a čas plynul. V poslední desetiminutovce se stalo vše podstatné. Rakovník dobře kombinoval a mohl využít i pár závarů po standardkách, to se ale nestalo. Mrzet ho to však nemuselo.

 

Nejprve využil Z. Schwendt prodlouženou hlavičku a následné podklouznutí stopera a proti Šmejkalovi se nemýlil - 1:2. Obrat v závěrečné pasáži ještě vylepšil pár minut před koncem Červený. Domácí vsadili vše na jednu kartu. Dlouhý nákop Šmejkala obrana odhlavičkovala k Čechovi. Ten potáhl míč do otevřené obrany a na druhé straně našel Červeného, který v ideální pozici skóroval. Brankář Šmejkal si sáhl na míč, ten ale propadl do branky - 1:3.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "Čekal nás houževnatý a rozhodně ne jednoduchý soupeř. Věděli jsme, že Rakovník dobře brání a že se těžko dostává do jeho obrany. Zvládli jsme vstřelit první branku a celkově jsem s prvním poločasem spokojen. Ve druhém poločase jsme zaostávali, Rakovník jsme pouštěli více do hry a nechali jsme si vyrovnat. Soupeř pak přidal ještě dva další góly a už jsme zápas nedokázali zvrátit."

SK Rakovník
Marek Tvrz, vedoucí týmu: "První poločas byl bez nějaké větší šance na obou stranách. Bylo to o důrazu a bojovnosti. Hrálo se za bouřlivé atmosféry místních fans. Ve druhém poločase jsme získali územní převahu a hráli jsme dobře kombinačně. Se třemi body jsme spokojeni, zasloužili jsme si je. Teď už je jen potvrdit na hřišti Táborska."



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , T. Denk [-] , T. Šilhán [-] (81. P. Grambal [-] ) , J. Lattisch [-] (88. K. Maule [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , D. Pěček [-] , Z. Štěpán [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - P. Duchoň [-] , Z. Schwendt [-] , J. Krupička [-] , P. Besta [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] (88. Z. Vukliševič [-] ) , J. Čech [-] , P. Tvrz [-]

Hráči zápasu: P. Besta , J. Čech .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Musil Jiří - CICHRA Matěj, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Loni Rakovničtí dostali v Mariánkách šestku. Tento duel bude jiný a Rakovník si odveze první body z venkovní půdy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů