4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 13:30

3.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová si zase zastřílela, tentokrát to odnesly Mariánské Lázně


Branky


33

Minulé kolo nastartoval venkovní výhru Čížové hattrick Jirouše. Mariánské Lázně nemají po dvou kolech ani bod. To se mohlo změnit v tomto utkání, což ale domácí celek nedovolil a zaslouženě zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížová si za svou převahu vedení zasloužila

První půle přinesla jednu šanci hostí, jinak tempo hry diktovala Čížová. Ta se dostávala i do šancí, nejprve Jirouš postupoval ze strany, ale neuspěl. Střela Dvořáka byla zblokovaná. Mariánské Lázně měly ojedinělou šanci, ale za to obrovskou, když za Satrapou zvonila spojnice. První branka přišla ve 38. min. z rohového kopu, kdy se prosadil Jirouš - 1:0. Už se zdálo, že tímto výsledkem první půle i skončí, ale přišlo nepovedené autové vhazování hostí, které vystihl Janda, píchl si míč kolem stopera a svůj průnik ze strany zakončil gólem - 2:0.

Obrat nepřišel

O poločasovém vedení 2:0 se říká, že je to nejhorší možné. To v 54. min. vyvrátil svou druhou trefou Janda, když se po autovém vhazování opět uvolnil kolem stopera a z úhlu prostřelil Jacko-Lysáka - 3:0. Čížová zápas nadále kontrolovala a čas se Mariánským Lázním na obrat krátil. Branky se přeci jen hosté dočkali. Po rozehrané standardní situaci neudržel míč ve svých rukavicích Satrapa a výsledkem byla branka Kravara - 3:1. Konečné skóre zařídil opět v poslední minutě poločasu Krasnyanyk, to když Lukeš zatáhl míč, nalezl pod sebou svého spoluhráče, který nadvakrát překonal brankáře - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Bylo to důrazné utkání, v prvním poločase tam byly hraniční zákroky na naše dva hráče Soupeř hrozil především z dlouhých autů, jinak moc šancí neměl. My jsme se s jejich herním stylem vyrovnali a zvládli jsme to týmově. S výhrou jsem samozřejmě spokojený. Co mě ale mrzí, tak je zranění dalšího hráče, ale budeme se s tím muset nějak vyrovnat."

FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "Zápas se nám nepovedl, čekal jsem, že se více popereme. Chtěli jsme hrát fotbal, ale ztráceli jsme míče. Dostali jsme první gól po rohu, v prvním poločase jsme trefili břevno a klíčovým momentem byl asi druhý inkasovaný gól do šatny. Pak jsme dostali po naší chybě třetí a bylo hotovo. Soupeř nás v tomto utkání předčil."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - M. Rozhoň [-] (14. I. Krasnyanyk [-] ) , D. Novák [-] - L. Dvořák [-] , P. Janda [-] , T. Pospíšil [-] , M. Kočí [-] , O. Gregor [-] - M. Jirouš [-] - J. Lukeš [-] , T. Fenyk [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
O. Jacko-Lysák [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , T. Denk [-] (57. T. Šilhán [-] ) , P. Kořistka [-] , J. Lattisch [-] (69. K. Maule [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , D. Pěček [-] (82. M. Stehlík [-] ) , Z. Štěpán [-] (74. O. Parák [-] )

ŽK: 84. T. Pospíšil - 26. Z. Štěpán , 33. D. Cinkanič , 36. T. Denk , 40. P. Kořistka .
Hráči zápasu: P. Janda , M. Kočí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - CIHLÁŘ Jan, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Čížová jako jeden z favoritů souteže svoji roli potvrdí a zápas vyhraje. Nebude to mít ale lehké.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích