Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice si doma zastříleli


Branky


0

TJ Sokol Kasejovice přivítali na svém hřišti Slavoj Dvorec a utkání skončilo až překvapivě jednoznačným výsledkem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kasejovice se stále pohybují ve středu tabulky, zatímco Dvorec se v posledních zápasech zvednul ze dna a odskočil posledním Lužanům. Po dnešním utkáním ale můžeme soudit, že Kasejovickým oblíbeným soupeřem v lize je právě Dvorec! V podzimním vzájemném utkání Kasejovice vyhráli na hřišti Dvorce vysoko 7:0 a dnes svou dominanci opět potvrdily!

 

Nástup do prvního poločasu vyšel domácím na výbornou. Již v 9. minutě vstřelil úvodní branku Jaroslav Voříšek. A byl to tentýž hráč, který ve 32. minutě zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Aby toho nebylo v prvním poločase pro hosty málo, ve 39. minutě přidal další branku domácích Zdeněk Rezek. Divoký první poločas navíc ještě završil svou trefou útočník Kasejovic Martin Škyrta a domácí si tak po prvním poločase se čtyřbrankovým vedením kráčeli k jasné výhře.

 

V druhém poločase už bylo o zápase prakticky rozhodnuto. Přesto jsme byli svědky dalších dvou branek Kasejovic. Obě následovaly krátce po sobě, nejprve se v 81. minutě prosadil Karel Horal a o pouhé 4 minuty později ho následoval svým druhým gólem Martin Škyrta. Domácí Kasejovice si pak v klidu dokráčeli k jednoznačné výhře 6:0.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] (46. K. Horal [-] ) , D. Fiala [-] , M. Fiala [-] - M. Topinka [-] , V. Drnek [-] , J. Pružinec [-] (70. J. Kopáček [-] ) , Z. Rezek [-] , J. Voříšek [-] (46. P. Schwarz [-] ) - M. Škyrta [-] , K. Flandera [-]


Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.