5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk B pokračuje v jarní jízdě!


Branky


5. M. Švec , 58. M. Švec , 65. M. Švec , 72. J. Slach , 90. J. Slach - 50. M. Šneberk
0

Nepomuk B opět potvrdil svou fantastickou jarní formu! Tentokrát se obětním beránkem Nepomuckých střelců stal lídr soutěže Žinkovy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešní utkání mezi Nepomukem B a Žinkovy přineslo souboj nejlepšího celku ligy proti týmu s aktuálně nejlepší formou. Domácí navíc stále mají šanci na zisk ligového titulu a o to zajímavější a důležitější tak bylo toto utkání!

 

Hned v prvním poločase, konrétně v 5. minutě, se domácí Nepomuk B ujal vedení zásluhou Miroslava Švece. Zbytek prvního poločasu probíhal poměrně nezajímavě. Hra se držela spíče u středu hřiště a ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat větší šance.

 

Druhý poločas byl naprostým opakem toho prvního. Nejprve v 50. minutě vyrovnal hostující Miroslav Šneberk. Remízový stav však neměl dlouhého trvání. V 58. minutě se opět prosadil domácí Miroslav Švec, který tak dostal svůj tým do vedení. A nebylo to jeho poslední slovo! V 65. minutě zkompletoval domácí kanonýr hattrick, když zvýšil na 3:0! Posléze přišla další branka, v 72. minutě skóroval Jiří Slach. Podobně jako jeho spoluhráč Švec, i on se dokázal ještě prosadit a v 90. minutě přidal závěrečnou branku utkání. Domácí si tak připsali pohodovou výhru 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Petr Osuský: S výsledkem jsme pochopitelně spokojeni. Zlomový byl gól na 2:1, po něm to byl naprosto jednoznačný zápas.

TJ Sokol Žinkovy
Ing. Josef Šrámek: Popravdě jsme nepočítali s tím, že z Nepomuka přivezeme body. Na jaře jsou jednoznačně nejsilnějším týmem, navíc jejich A tým hrál už včera, takže mohl poskytnout hráče na dnešní utkání.



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - V. Janoch [-] , M. Březák [-] , V. Březák [-] , M. Vokurka [-] - M. Švec [-] , J. Martínek [-] , P. Váňa [-] , V. Švec [-] - M. Viktora [-] (60. J. Slach [-] ) , F. Mareš [-]

TJ Sokol Žinkovy
V. Němec [-] - T. Hora [-] , J. Tykvart [-] , J. Vokurka [-] , J. Čengery [-] - T. Oulík [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Růžička [-] (70. J. Doričák [-] ) , M. Šneberk [-] (85. M. Karhan [-] ) - Z. Trojánek [-] (80. K. Niemkiewicz [-] ) , F. Švejda [-]

ŽK: 72. J. Slach , 75. M. Vokurka .
Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.