2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny vybojovali důležité 3 body!


Branky


0

Do Letin zavítal v rámci 18. kola Hradec. Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky sliboval bitvu o každý píď hřiště, protože pro oba kluby mají tyto body cenu zlata!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rámci podzimního duelu, kdy se tyto dva týmy utkali na hřišti Hradce, zvítězili hradečtí vysoko 10:2. Dnešní utkání tak mělo být jakousi odplatou domácích Letin za podzimní potupu.

 

Od úvodních minut měl Hradec více ze hry. Většina jejich střel ale skončila pokrytá nebo mířila mimo. Po deseti minutách se začali ozývat také domácí. Rychlým průnikem a střelou se prezentoval Petr Brašna. Za nedlouho po odvráceném hradeckém rohu využili domácí nepříliš dobrého postavení hostující obrany a po přihrávce Radka Přibáně je poslal střelou na přední tyč do vedení Karel Hajšman. Hradečtí se pokusili o rychlou odpověď, ale jejich následující akce branku nepřinesly. Domácí se snažili hrát na brejky, bohužel pro ně ale náznaky možného přečíslení pokazili nepřesnou koncovkou. Do šaten tedy odcházeli Letiny s jednobrankovým náskokem.

 

Druhý poločas opět začal hradeckou ofenzivou. Do vyložených šancí se ale Hradec nedostal. Po většinu času se hra odehrávala před pokutovými územími a ve středu hřiště. Dvacet minut před koncem byl faulován Karel Hajšman. Následný trestný kop z 20 metrů zakroutil přes zeď Vít Pikhart přesně do levého horního rohu Kosťovi branky. Náskok domácích pak mohl ještě navýšit po pěkné kombinaci na levé straně Martina Matejov, který trefil břevno. V hostující šanci na korekci pálil kapitán Kiss po rohu mimo. Kaňkou na výsledkově vydařeném utkání bylo pro domácí naprosto zbytečné vyloučení Martina Hopa v 90. minutě za urážku hlavního rozhodčího! 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Vít Pikhart: K tomuto zápasu jsme se museli obejít bez několika hráčů. Hradec na tom ale nebyl o mnoho lépe. Oproti podzimnímu duelu se v základních sestavách sešli hodně odlišné týmy na obou stranách. Hradec prochází obměnou kádru a jejich mladé mužstvo hraje hezký fotbal, k jejich smůle ale chybí právě zkušenost v zakončení. Vyrovnané utkání rozhodla naše efektivita v zakončení.




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Baxa [-] , O. Šindelář [-] (80. V. Šnaidr [-] ) , T. Pikhart [-] , J. Pelíšek [-] (85. P. Novák [-] ) - P. Brašna [-] , M. Matejov [-] , V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] - K. Hajšman [-] , T. Hupač [-] (74. M. Kůs [-] )

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - P. Vlk [-] , P. Bilik [-] , B. Andrle [-] , T. Vozabule [-] - Š. Kundrata [-] , P. Andrle [-] (46. M. Douša [-] ) , M. Liebel [-] , P. Bárta [-] - O. Kiss [-] , M. Bečvář [-] (72. K. Kalný [-] )

ČK: 90. M. Hop .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.