2:1
(2:0)
77. T. Vacek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov v Radkovicích neuspěl


Branky


0

První tým tabulky dnes zavítal do Radkovic. Bitva doslova na ostří nože přinesla nakonec 3 branky a mimo jiné i jednu červenou kartu. Přes enormní snahu hostů z Chotěšova se ale domácí Radkovice ubránili a zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěšov přijel na hřiště Radkovic s jasným cílem - zvítězit a udržet se tak na čele tabulky. Faktem je ovšem to, že Radkovice jsou doma velice silné a potvrdilo se to i v dnešním zápase. 

 

Ještě než se hostující obrana stihla pořádně rozkoukat, František Březina vstřelil v 1. minutě úvodní branku utkání. Od této události se odvíjel celý první poločas. Domácí měli víc ze hry a po většinu první půle byli lepší. Navíc se jim po nejistém zákroku hostujícího golmana podařilo zvýšit ve 14. minutě na 2:0. Střelecký zářez si připsal útočník Zdeněk Bultas. Ve 42. minutě přišla sporná situace, kdy jeden z domácích obránců zahrál rukou ve vlastním vápně. Rozhodčí to ale posoudil jako neúmyslné a nechal tak hru pokračovat. První větší šance hostů přišla až ve 44. minutě, kdy se po centru od rohového praporku blýskl zázračným zákrokem brankář Radkovic Jan Havíř.

 

Do druhé půle vstoupili hráči Chotěšova aktivněji a podařilo se jim získat převahu. Tu navíc podtrhlo vyloučení domácího Pavla Vlčka v 65. minutě. Ještě v téže minutě nastřelil hostující Molek tyč. Tlak Chotěšova pokračoval a vyvrcholil střelou z dálky v podání záložníka Tomáše Vacka, na kterou domácí brankář nedosáhl. Snaha hostů byla zřetelná a k vyrovnání neměli daleko. Poslední gólová šance přišla v nastaveném čase, kdy po rohu střílel Vacek, bohužel pro Chotěšov pouze orazítkoval břevno. Radkovice tak dokázali uhájit vedení 2:1 i v 10 lidech a ze zápasu si odnáší důležité body.



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
J. Havíř [-] - M. Velich [-] , M. Oulík [-] , J. Bešta [-] , M. Březina [-] - F. Březina [-] , M. Brada [-] , P. Vlček [-] , M. Hohlberger [-] - Z. Bultas [-] (60. J. Vojta [-] ) , M. Brada [-] (83. J. Janeček [-] )

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - J. Jindřich [-] , P. Eret [-] , M. Wizovský [-] (66. N. Vávrovec [-] ) , J. Ondruš [-] - P. Hasenöhrl [-] (85. L. Terber [-] ) , E. Molek [-] , D. Kubík [-] (85. A. Carlan [-] ) , T. Vacek [-] - A. Štökl [-] , P. Znášik [-]

ŽK: 16. P. Vlček , 40. J. Bešta , 65. P. Vlček - 14. D. Kubík . ČK: 65. P. Vlček .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.