3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 10:15

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov se loučil vítězně, Merklín doplatil na špatnou koncovku


Branky


0

Merklínu v závěru sezóny již o nic nejde, tak možná i proto prosazuje do své sestavy mladé talentované hráče. Ti však musí ještě přidat. Jinak to na soupeře, jakým je například Chotěšov, stačit nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Merklín měl vstup do utkání snad ještě lepší než česká jednadvacítka proti Srbsku. V 1. minutě mířil útočník David Marek pouze do brankové konstrukce, ale hned vzápětí poslal svůj celek do vedení Josef Brejcha. Za domácí se s kariérou loučily dlouhodobé opory a úspěšní fotbalisté, konkrétně brankář Pavel Kubík a střídající útočník Jiří Gardaš. I kvůli nim chtěli domácí za každou cenu vyhrát. Chotěšovská rezerva se za vyrovnáním hnala především po stranách. Na 1:1 vyrovnal Pavel Braun. Po zbytek poločasu se toho moc nedělo. Obě obrany byly pozorné a když už k nějaké šanci došlo, zaskočili pozorní brankáři.

 

Ve druhé půli dal favorit z Chotěšova merklínské rezervě lekci z produktivity. Prosadili se opět Pavel Braun a na 3:1 navýšil Stanislav Durkoš. Hosté do druhého poločasu nastoupili s velmi mladým kádrem, který si se zkušeným soupeřem moc nevěděl rady. Sudí kvůli neúnosnému horku zkrátil i druhý poločas, ve kterém již další branky nepadly. Konečné skóre Chotěšov B 3, Merklín B 1.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Bednář, momentálně zraněný útočník Chotěšova: "Pěkný fotbal, při kterém bylo k vidění spoustu pohledných akcí."

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha, předseda Merklína: "Nic moc výkon. Hrálo se ve strašném horku. Za nás hráli, stejně jako minule, i nadějní dorostenci."



Sestavy


TJ Chotěšov B
P. Kubík [-] - J. Ondruš [-] (60. J. Gardaš [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , T. Veselý [-] (60. A. Fischer [-] ) - L. Vebr [-] , S. Durkoš [-] , L. Calta [-] , A. Carlan [-] - V. Bednář [-] , P. Braun [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - S. Žižka [-] (46. D. Regner [-] ) , A. Kozák [-] , J. Brejcha [-] , J. Žižka [-] - D. Tesárek [-] (46. Z. Regner [-] ) , T. Hraběta [-] , T. Bešta [-] , O. Polívka [-] (46. B. Majdúch [-] ) - D. Marek [-] , Š. Říha [-] (46. V. Hodan [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.