3:1
(1:0)
72. J. Louda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí zahrálo dobře, na body to ale nestačilo


Branky


0

Jen co se hráči Družstevníku probrali z mistrovských oslav, čekalo je další kolo fotbalové ligy. V tom na domácím hřišti přivítali rezervu Spáleného Poříčí. Ta minule prohrála 5:1 v Losiné, a tak měla co napravovat. Herní projev byl výrazně lepší, ale ani to k bodům nevedlo. Vstiš vyhrála 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na velikém a tvrdém hřišti byl k vidění zápas, kde ani jednomu týmu už o nic nešlo. Domácím navíc, i vinou festivalu Rock for people, chybělo několik hráčů základní sestavy, proto byla jejich sestava různě slepená. Přesto se hrál líbivý fotbal a oba mančafty měly několik šancí na skórování. Tou první byl samostatný únik hostujících hráčů, ale brankář Košan svůj celek podržel znamenitě. Na druhé straně hrozili Ondřej Vodička a Martin Korčík,který dokonce nastřelil tyč. Spálené Poříčí chtělo hrát systém s ofsajdovou pastí, ten jim však příliš nevycházel. Největším problémem byl již zmiňovaný Ondřej Vodička, který vévodí tabulce střelců. Do vedení šla nakonec Vstiš. Hostujícímu Kunešovi nesedl centr, načež se Družstevník po rychlém ťukesu po ose Malý-Vodička-Martin Korčík dostal přes celé hřiště až k zakončení do odkryté brány. Více již první půle nenabídla.

 

I druhý poločas se hrál ofenzivní fotbal. Krátce po změně stran mohlo být vyrovnáno, ale Šestákovi v rozhodující moment utekl míč. A Vstiš trestala. V 51. minutě se dokázal prosadit Dominik Dušek, který přes dva ležící obránce dokázal propasírovat kulatý nesmysl až za Vargova záda. Po tomto gólu se favorit uspokojil a Spálené Poříčí mělo najednou více ze hry. Z toho vyplynulo i snížení, které po Homolkově centru obstaral záložník Jiří Louda. Definitivní slovo měl zřejmě nejlepší muž utkání - Ondřej Vodička, který po přesném pasu Daniela Malého upravil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí, nehrající kapitán Vstiše: "Zaslouženě jsme si připsali další tři body do tabulky."

TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc, obránce Spáleného Poříčí: "Na to, že hrál desátý tým proti prvnímu, tak dobrý. Oproti prvnímu vzájemnému utkání jsme udělali pokrok. Hráči tam nechali srdíčko, to mi dělá radost. Minulé utkání se mi těžko komentovalo, ale po dnešním výkonu jsem spokojený."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , J. Kraus [-] , M. Kaiser [-] (46. J. Bohmann [-] ) - K. Havlíček [-] (20. D. Dušek [-] ) , D. Malý [-] , V. Zachariáš [-] , P. Purdeš [-] - M. Korčík [-] , O. Vodička [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - K. Kalista [-] , Š. Kuneš [-] , J. Pelc [-] , S. Straka [-] - P. Roj [-] , V. Homolka [-] , J. Louda [-] , M. Krejčí [-] - M. Šesták [-] , D. Hulec [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.