2:1p.
(1:0)
59. P. Braun
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezi Lukavicí a Chotěšovem došlo až na penalty


Branky


0

V 25. kole skončily hned tři utkání ze sedmi remízou. Další zajímavostí je i to, že pět týmů ze čtrnácti udrželo čisté konto. V utkání mezi Dolní Lukavicí a Chotěšovem B bylo k vidění obojí - remíza i nula vzadu, kterou navíc udrželi oba soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěšovu šlo o hodně. Na půdě silné Dolní Lukavice chtěl rozhodně vyhrát, neboť v sobotní předehrávce dokázal Klášter vyhrát za tři body a dostat se v tabulce na druhé místo. Hosté však do utkání nevstoupili dobře. V první půli dominovala Dolní Lukavice, pro kterou byl zápas speciální v tom, že se se svou kariérou loučili jak brankář Marek Kindl, tak dlouholetý kapitán a opora Stanislav Stavinoha. I přes pět neproměněných vyložených šancí mohli být oba dva spokojeni, neboť díky individuální akci Hajšmana a brance Daniela Ščísláka vyhráli domácí první poločas 1:0.

 

Druhá půle nabídla úplně jinou podívanou. Chotěšov si v šatně řekl, že musí zabrat a podle toho to na hřišti také vypadalo. Drtivý tlak přetavil ve vyrovnávací zásah v 59. minutě Pavel Braun. Vyrovnání předcházela chyba v rozehrávce a kombinační akce mezi střílejícím Braunem a nahrávajícím Caltou. Další šance Chotěšova, včetně několika samostatných úniků, zlikvidoval loučící se Kindl, a tak se šlo do penalt.

 

S bonusového bodu se radovali domácí. Za hosty totiž neproměnili Ondruš, Vébr, Calta i Hönig, naopak v barvách Lukavice čaroval Marek Kindl, který jejich pokusy zneškodnil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Jaroslav Stehlík st., trenér Dolní Lukavice: "Specifický zápas, protože se loučily dvě legendy - dlouholetý kapitán Stavinoha a Kindl."

TJ Chotěšov B
Pavel Braun, záložník Chotěšova: "První půlku měl více ze hry soupěř, který měl dost šancí, ale vytěžil jen jeden gól. Druhou půli se skoro nedostali za půlku a jejich gólman podal famózní výkon."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
M. Kindl [-] - S. Stavinoha [-] (15. R. Hajšman [-] ) , D. Bešta [-] , R. Kokoška [-] , M. Myslivec [-] - V. Lecjaks [-] , R. Tolar [-] , D. Ščíslák [-] (60. M. Vašák [-] ) , P. Bělonož [-] (60. J. Čech [-] ) - J. Zahradník [-] , J. Viktora [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - D. Vacek [-] (46. J. Weiss [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , L. Ondruš [-] - L. Vebr [-] , A. Carlan [-] , V. Bednář [-] , T. Veselý [-] - M. Pašek [-] (30. L. Calta [-] ) , P. Braun [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.