Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 10:15

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov podle očekávání porazil Soběkury


Branky


0

Outsider držel s favoritem krok až do 68. minuty. V ten moment dostal červenou kartu Jindřich Bešta a závěrečná smršť v podání chotěšovské rezervy definitivně rozhodla o tom, že všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávalo se utkání, ve kterém budou diktovat tempo hry domácí. Což se také potvrdilo, a to i z toho důvodu, že Soběkurám se na velikých hřištích nedaří. Přesto hráči Sokola hráli do obrany zodpovědně a sami si dokázali vytvořit několik šancí. Z úrovně penalty trefil brankáře Kubíka Valíček a Hanket si při možnosti postupovat sám na bránu v rozhodující fázi ukopl míč. První branka utkání padla až v 29. minutě. Obrovskou chybu udělal Jindřich Bešta, který z pozice posledního hráče zkoušel obejít dva protihráče, což se nepodařilo, a tak mohl postupovat vpřed Norbert Vávrovec a chladnokrevně vstřelit gól. Soběkury však ještě do přestávky dokázaly zásluhou přesné střely z přímého kopu v podání Denise Vidinliho srovnat na 1:1.

Hned v 47. minutě se dostal Chotěšov B zpět do vedení. Krásnou střelou zpoza vápna se připomněl Norbert Vávrovec. Po několika vyrovnaných minutách mohl opět vyrovnat Vidinli, ale jeho střela mířila nad. Zlomový moment přišel v 68. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Jindřich Bešta a domácí navíc dostali výhodu pokutového kopu. Krutý okamžik. Nicméně branka z penalty nepadla. O několik minut později však přišla další penalta. Nabídnutou šancí nepohrdl Norbert Vávrovec, který tak dokonal svůj hattrick. Závěr utkání se dohrával už jen z povinnosti. Oslabené Soběkury nemohly obrovskému tlaku domácích vzdorovat a po brankách Milana Paška, střídajícího Aleše Fishera a Tomáše Veselého skončilo utkání jednoznačným výsledkem 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Bednář, momentálně zraněný útočník Chotěšova: "Domácí jasně dominovali, měli několik šancí a hostující tým se těžko dostával do útoku. Většinu času měli míč na kopačkách domácí hráči. Spoustu šancí domácí zahodili, takže to mohlo být klidně 12:1."

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek, záložník Soběkur: "V Chotěšově jsme žádné zázraky nečekali. Jednak je to výborné mužstvo, ale třeba i to, že na tom jejich letišti my hrát ani neumíme :). Velký vliv měl pro nás i začátek utkání v 10:15, kdy pár kluků nemohlo a někdo šel rovnou z práce. Další body zkusíme vydolovat doma s Blovicemi."



Sestavy


TJ Chotěšov B
P. Kubík [-] - O. Pešta [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , L. Terber [-] - O. Pešta [-] , A. Carlan [-] , T. Veselý [-] - J. Štökl [-] , N. Vávrovec [-] , M. Pašek [-] (80. A. Fischer [-] )

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - J. Bešta [-] , L. Turek [-] , M. Königsmark [-] , M. Naar [-] (75. T. Velkoborský [-] ) - T. Vlach [-] , L. Matas [-] , J. Hanket [-] , M. Šíp [-] - D. Vidinli [-] (80. J. Tušek [-] ) , J. Valíček [-]

ČK: 68. J. Bešta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.