Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou rezerv ovládla ta z Losiné


Branky


0

Střetnutí tabulkových sousedů slibovalo zajímavou podívanou. Poločasové skóre o tom sice ještě nenapovídalo, ale Losiná nakonec svého soka přejela 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spálené Poříčí si sice z Losiné odvezlo debakl 5:1, ale přesto v utkání krátce vedlo. V 6. minutě ztratil u rohového praporku po chybě míč Tomrdle, následoval centr do vápna, kde v tento moment nemohl čekat nikdo jiný než Martin Šesták, který doklepl míč do odkryté branky. Za necelých deset minut však již bylo srovnáno. Po pravé straně unikl Karl, ten přihrál před branku Lukáši Jánskému, a ten placírkou skóroval. Vzápětí mohli jít hosté opět do vedení, ale povedenou střelu zastavilo břevno Gubišovy klece. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, našel Šlaisův lob za obranu Tomáše Hracha a ten poslala svůj celek do vedení. 

 

Úvod druhé půle se nesl ve znamení několika slibných šancí na obou stranách, které ale zůstaly bez efektu. A tak se v 60. minutě ke slovu přihlásil opět Lukáš Jánský, který dokonale zužitkoval Fremrovu nabídku. Hráčům ze Spáleného Poříčí nezbylo nic jiného, než zkusit otevřít obranu a vrhout všechny síly do útoku. Toho využili Josef Hrach a Tomáš Karl, kteří svými brankami stanovili konečné skóre na 5:1 z pohledu domácích. Spálené Poříčí nehrálo zas tak špatně, ale musí přidat kvalitu v zakončení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl, sekretář Losiné: "Ze začátku pohodové utkání pro oba soupeře. O osudu utkání rozhodl gól do šatny, který viditelně podtrhl sebevědomí hráčů z Poříčí."

TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc, obránce Spáleného Poříčí: "Tragický výkon. Neobsazovali jsme si hráče. Na naše tréninky, které máme společné s áčkem, přijde třeba deset lidí, což je hrozně málo. Na zápas se přijeli podívat i fanoušci z Poříčí, ale po takovém výkonu je musely pálit oči. Alespoň první poločas ale byl vyrovnaný."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Mádr [-] , J. Albl [-] , J. Hrach [-] , T. Hrach [-] (46. O. Fremr [-] ) - T. Albl [-] (60. F. Mádr [-] ) , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , M. Tomrdle [-] (46. M. Drahoňovský [-] ) - T. Karl [-] , L. Jánský [-] (60. V. Topinka [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - J. Pelc [-] , R. Bořík [-] , Š. Kuneš [-] , S. Straka [-] - V. Hulec [-] (60. D. Hulec [-] ) , M. Krejčí [-] , V. Homolka [-] , J. Radda [-] - P. Roj [-] , M. Šesták [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.