K. Dražan 25.
D. Vacek 31. (vl.)
P. Nachtman 79.
3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 14:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov B přestřílel Starý Smolivec B


Branky


25. K. Dražan , 31. D. Vacek (vl.) , 79. P. Nachtman - 12. V. Bednář , 52. J. Štökl , 65. V. Bednář , 85. L. Terber
0

Celkem sedm branek mohli vidět diváci, kteří si v neděli našli cestu na fotbal do Starého Smolivce. Skóre se přelévalo ze strany na stranu a oko nezaujatého diváka bylo potěšeno. Nakonec vyhrál Chotěšov B, který nadále bojuje o postup. Starý Smolivec B se smiřuje se sestupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poměrně vyrovnaném prvním poločase se jako první dostali do vedení hosté. Postaral se o to Vilém Bednář. O vyrovnání se zasloužil Karel Dražan. Chotěšov se mohl opět dostat do jednobrankového vedení, ale nařízenou penaltu neproměnil Alexandru "Lupescu" Carlan. Třetí brance v utkání předcházela kuriozní situace. Rudolf Ostříž se vydal na útočný výlet, nacentroval před branku, kde míč lehce tečoval Jiří Šíma a obránce Chotěšova nešťastně posunul balon až za záda svého brankáře Kubíka.

 

 

Po změně stran byl k vidění nápor hostujícího celku, který díky trefám Jana Štökla a Viléma Bednáře dokonale otočil průběh hry na 2:3 z pohledu domácích. Gólové hody nekončily, neboť se ze standartní situace prosadil obránce Smolivce Pavel Nachtman, proti jehož střele hostující zeď raději uhnula. Domácí, povzbuzeni vyrovnáním, se hnali za třemi body, což se jim vymstilo. Do otevřené obrany pronikl Lukáš Terber a jeho branka stanovila konečný výsledek 3:4 pro Chotěšov.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, útočník Starého Smolivce: "Další zápas, který jsme o gól prohráli. Špatně nehrajeme, ale asi nám chybí štěstí. Další sezóna bude ve čtvrté třídě..."

TJ Chotěšov B
Miroslav Bednář, momentálně zraněný útočník Chotěšova: "Za vítězství jsme rádi."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - V. Spour [-] , R. Ostříž [-] , V. Fiala [-] , P. Nachtman [-] - V. Nachtman [-] , P. Tomášek [-] , P. Pechr [-] , J. Kovařík [-] - J. Šíma [-] , K. Dražan [-]

TJ Chotěšov B
P. Kubík [-] - D. Vacek [-] , T. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , J. Ondruš [-] - O. Pešta [-] (70. A. Fischer [-] ) , L. Terber [-] , A. Carlan [-] , T. Veselý [-] - V. Bednář [-] , J. Štökl [-] (70. M. Pašek [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.