1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsný duel nakonec pro Soběkury


Branky


12. M. Česal - 10. J. Hanket , 24. L. Matas
0

Soběkury se srdnatě perou o záchranu, tentokrát vyhrály v Nezbavěticích 1:2 a po delší době nejsou na samotném chvostu tabulky. Pro Nezbavětice je prohra určitě ztrátou, ale stále se pohybují v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nesmírně vyrovnané utkání bylo k vidění v Nezbavěticích. Přesto oba brankáři kapitulovali poměrně brzy. Ten Nezbavětický v 10. minutě z penalty, která přišla po nešťastné hře rukou Vladimíra Tomany ve vápně. Autorem první branky byl nejlepší hráč Soběkur Jan Hanket. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Již o dvě minuty později se prosadil domácí záložník Miroslav Česal. Soběkury se však ještě do přestávky opět dostaly do vedení. Luboš Matas z poměrně veliké vzdálenosti napřáhl ke střele, která těsně před gólmanem Šebkem skočila a zastavila se až v síti. Po prvním poločase svítil na ukazateli stav 1:2.

 

Po změně stran se domácí mocně hnali za vyrovnáním. Soběkury se hlavně bránily a zejména díky brankáři Šestákovi, ale i zodpovědné hře obrany, bylo skóre stále stejné. Tlak Nezbavětic postupně upadal, žádné větší šance, kromě nastřeleného břevna z přímého kopu, k vidění nebyly, a protože se z brejků neprosadili ani hosté, skončilo toto vyrovnané utkání těsným výsledkem 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák, obránce Nezbavětic: "Myslím, že jsme dnes byli lepší, ale chyběla nám kvalita při zakončení i větší počet dobrých příležitostí."

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek, záložník Soběkur: "Pro nás jsou to další důležité body v boji o záchranu. Jsem rád, že kluci po nepovedeném podzimu nic nevzdali, vytvořili dobrý kolektiv a konečně se to začalo promítat i do výsledků. Nyní hrajme dva domácí zápasy, které hodně nastíní, jak se bude souboj o záchranu vyvíjet."



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - L. Sedlák [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , V. Tomana [-] - J. Dinebier [-] (46. J. Koubek [-] ) , J. Tomana [-] , M. Česal [-] (46. J. Bureš [-] ) , R. Čimera [-] - M. Gavora [-] , J. Sladký [-]

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - L. Turek [-] , M. Königsmark [-] , L. Bedenk [-] , M. Naar [-] - L. Matas [-] , M. Šíp [-] (75. T. Velkoborský [-] ) , J. Hanket [-] , T. Vlach [-] - J. Valíček [-] (82. J. Tušek [-] ) , V. Wohlmut [-] (60. J. Turek [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.