0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 14:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemastný, neslaný duel přinesl jen jednu branku


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho příliš nenabídl. Na tvrdém zkráceném hřišti se hrála spíše nakopávaná a žádný tým si vážnější situace nevypracoval. První gól dokázali vstřelit hráči Starého Smolivce, ale ten kvůli postavení útočícího hráče mimo hru nemohl platit. Domácí si vypracovali i další příležitosti, kterým ovšem chybělo přesné zakončení. Náznaky šancí byly k vidění i po standartních situací, ale ani z těch regulérní branka nepadla. Poměrně veliký počet diváků se gólu konečně dočkal v 32. minutě. Jan Dinebier důrazně atakoval domácího obránce Pavla Nachtmana, který pod tlakem chyboval, a tak se míč dostal k Milanu Gavorovi, který nadvakrát dokázal překonat brankáře Karlíka. Nic dalšího v prvním poločase už k vidění nebylo.

 

Ani druhý poločas nepřinesl oslňující podívanou. Hra byla z obou stran bez většího tempa a chyběl nějaký ten moment překvapení, který by vedl k přečíslení, potažmo ke gólu. Několikrát se dokonce stalo, že míč šel od brankáře k brankáři. Jednou z možností, jak se prosadit, byly rohové kopy, kterých zejména domácí měli požehnaně, ale ani z nich nic nepřišlo. Očekávaný tlak Starého Smolivce přišel v poslední čtvrthodině hry. Největší šancí na vyrovnání byla tvrdá hlavička Václava Fialy, kterou strážce svatyně Šebek se štěstím vytěsnil. Rozhodčí Křen tak ukončil zápas, který skončil 0:1.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Stanislav Krejčík, hráč "A" týmu Starého Smolivce: V den utkání panovalo krásné počasí, na fotbal se přišlo podívat i relativně dost diváků. K mému velkému zklamání se hrál nevýrazný fotbal, kde chyběla bojovnost a nasazení z obou stran. Domácí se sešli v nejsilnější možné sestavě a selhání v zápase si proto neumím dost dobře vysvětlit, zvláště po dobrém výkonu z minulého zápasu v Neurazech. Po odevzdaných sedmdesáti minutách ze strany domácích bych rád vyzdvihl posledních dvacet minut, kdy se v domácích probudila alespoň bojovnost. Pro domácí je určitě škoda, že celý zápas rozhodla hloupá chyba obrany v prvním poločase. Věřím ale, že si domácí tým dobře uvědomuje, jak hloupě dnes ztratil body a poučí se do příštího zápasu."

SK Nezbavětice
Libor Sedlák, obránce Nezbavětic: "Řekl bych, že i když na šance zvítězili domácí, tak vítězství jsme si zasloužili bojovností. Měli jsme po většinu zápasu herní převahu. V druhé půli ke konci nás podržel gólman."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Nachtman [-] , R. Ostříž [-] , V. Fiala [-] , P. Tomášek [-] (46. V. Krejčí [-] ) - M. Panýrek [-] , D. Štutika [-] , M. Hudeček [-] (55. M. Tatar [-] ) , V. Nachtman [-] (65. J. Kovařík [-] ) - M. Eisman [-] , J. Šíma [-] (77. M. Mašek [-] )

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , V. Šebek [-] - M. Česal [-] , R. Čimera [-] , J. Sladký [-] - V. Fajfrlík [-] (46. O. Kail [-] ) , M. Gavora [-] (46. J. Bureš [-] ) , J. Dinebier [-] (46. D. Zikmund [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.