0:1
(0:0)
85. L. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání u druhou příčku dominovaly obrany


Branky


85. L. Brož
0

V 18. kole se proti sobě postavili Chotěšov B a Klášter, který v případě výhry mohl svého soka sesadit z druhé pozice v tabulce. To se klášterským díky výborné obraně a vstřelené brance Lukáše Brože nakonec podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal zostra. Hned po 30 vteřinách hry se sám na brankáře řítil klášterský Hora, ale střela se mu vůbec nepovedla a skončila nad brankou. Po čtvrt hodině hry měl po centru Loukoty další šanci Milan Hora, ale ani tentokrát branku netrefil. To na dlouhou dobu bylo vše. Hrálo se převážně vzduchem, což ke gólovým akcím nevedlo. Až ve 43. minutě se sám na brankáře Bártu řítil hráč Chotěšova, ale gólman svůj tým podržel. První poločas byl na šance chudý a nebylo tak divu, že skončil bez branek.

 

Druhý poločas úroveň hry mírně zvedl. Přítomným divákům se poprvé ukázal Lukáš Brož, ale jeho střela z 65. minuty jen olízla tyč Kubíkovy branky. V 80. minutě se tyč otřásala znovu, tentokrát byli však na vině chotěšovští. Prolomení bezbrankového stavu přišlo až v 85. minutě. Tomáš Loukota zavezl míč do vápna a celou akci dorážkou do prázdné branky zakončil Lukáš Brož. Zbývající čas byl pro domácí nemilosrdný. Ti za posledních pět minut vyrovnat nedokázali, a tak ve veledůležitém utkání zvítězil Klášter 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Pavel Braun, útočník Chotěšova: "Zápas s Klášterem se hrál převážně vzduchem, kdy moc fotbalových akcí vidět nebylo. Při domácích stálo štěstí. Nám navíc docházely ke konci síly, protože jsme sem jeli v omezeném počtu."

TJ Klášter
Jaroslav Brož, trenér Kláštera: "Chotěšov si přijel pro bod, což se mu nakonec nevyplatilo. V utkání dominovaly obrany nad útokem."



Sestavy


TJ Chotěšov B
P. Kubík [-] - D. Vacek [-] , N. Vávrovec [-] , A. Fischer [-] , T. Brabec [-] - O. Pešta [-] , V. Bednář [-] , S. Durkoš [-] , D. Grössl [-] - L. Ondruš [-] , P. Braun [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - M. Strolený [-] , L. Pelikán [-] , M. Karlík [-] , J. Brejcha [-] - M. Hnízdil [-] (80. L. Tobrman [-] ) , L. Brož [-] , T. Pekárek [-] , M. Suko [-] (55. P. Velíšek [-] ) - T. Loukota [-] , M. Hora [-] (68. J. Peroutka [-] )

Místo: hř. Dvorec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.