Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovická rezerva přejela Záluží 4:1


Branky


0

O vítězi hodně napověděl již první poločas. V tom druhém se navíc nechal hloupě vyloučit zálužický brankář a bylo definitivně rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako uragán vtrhli do utkání hráči Blovic, kteří díky agresivní a rychlé hře na hřišti od počátku dominovali. Již v 5. minutě se prosadil Štefan Merhaut a dal tak vzpomenout na své galapředstavení z minulého zápasu, které mu vyneslo titul Hráč kola. O dalších pět minut později bylo skóre už 2:0. Po podařeném centru ze strany se k míči dostal úplně osamocený Pavel Maxa, jehož rána pod břevno byla nechytatelná. Blovičtí po snovém začátku polevili v koncentraci, čehož Záluží využilo a vyrovnalo hru. V 41. minutě však hosté ve vápně zahráli rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Radek Větrovec a poslal svůj tým do trháku. Těsně před koncem se konečně trefilo i Záluží. Braunův rohový kop parádní hlavičkou k tyči využil Jakub Povolný a stanovil tak poločasé skóre 3:1.

 

  Plán Blovic do druhého poločasu byl jasný: hrát v klidu, kombinačně a zbytečně se nehnat dopředu. Proto se nehrál tak atraktivní a útočný fotbal jako v prvním poločase. O rozruch se v 75. minutě postaral hostující brankář Míka, který neudržel nervy na uzdě a při rohovém kopu naprosto zbytečně nakopl domácího záložníka Štětinu. Tento moment neunikl pozornosti rozhodčího, který ihned tasil červenou kartu a nařídil penaltu. K exekuci se opět postavil Radek Větrovec a ani tentokrát se nemýlil. Další zajímavé momenty už nebyly a utkání skončilo jednoznačnou výhrou blovické rezervy 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Tomáš Matoušek, útočník Blovic: "Chtěli jsme navázat na výkon z předchozího utkání a to se nám povedlo. Díky tomu zůstaly tři body doma."

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník, záložník Záluží: "Náš výkon byl hrozný. Soupeř byl agresivnější, měl větší chuť vyhrát a také byl v průměru tak o dvacet let mladší."



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
O. Kule [-] - M. Jílek [-] (80. M. Agapkin [-] ) , J. Kovanda [-] , R. Komorous [-] , M. Hošek [-] - M. Štětina [-] , R. Větrovec [-] , T. Feja [-] , P. Maxa [-] (65. T. Zelený [-] ) - Š. Merhaut [-] , T. Matoušek [-]

TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - T. Vais [-] (35. L. Třeštík [-] ) , V. Schamberger [-] , Z. Vacek [-] , M. Hnilička [-] - P. Motyčák [-] , V. Zahoř [-] , J. Povolný [-] (83. P. Zahradník [-] ) , J. Urbánek [-] - P. Braun [-] , T. Fryč [-] (46. L. Pondělík [-] )

ČK: 75. D. Míka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.