0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná vyloupila Nezbavětice, v tabulce však zůstává pod nimi


Branky


70. D. Zeman , 75. D. Matulka , 76. J. Hrach
0

Střetnutí dvou týmů ze spodu tabulky vyzněl lépe pro hosty, kteří o své výhře rozhodli až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ve vysokém tempu a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Už ve 4. minutě centroval z levé strany Dominik Kubalík, ale Šlais ve vyložené šanci minul. O čvrt hodiny později se Losiná dostala do další šance, když brankář Gubiš vykopával a míč se po ose Tomáš Mádr - Dominik Kubalík dostal až k Tomáši Karlovi, který z malého vápna přestřelil. Na tuto akci reagovali domácí zdařilým centrem, ale nepřesnou hlavičkou. Největší příležitost prvního poločasu zaznamenali hosté, ale střelu z přímeho kopu z hranice velkého vápna zastavilo břevno nezbavětické svatyně.

 

Druhý poločas už byl v režii Losiné, která zatlačila Nezbavětice hluboko do defenzivy. První gól padl v 70. minutě. Po levě straně se prodral aktivní Dominik Kubalík, přihrál na Jakuba Jeřábka, který míč posunul k nohám Zemana a ten parádní střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. O minutu později mohlo být vyrovnáno, ale dvě velké šance domácích lapil brankář Gubiš. Místo vyrovnání přišly další dvě trefy hostů, trefili se Matulka a po povedenémm sólu i Hrach. Konečné skóre 0:3.



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák, obránce Nezbavětic: "Hosté nás přehráli jednak svojí fotbalovostí, tak na tom byli i fyzicky o mnoho lépe. Hrálo se slušně, bez karet."

TJ Sokol Losiná B
František Karl, předseda Losiné: "Naším nejlepším hráčem byl brankář Gubiš. Ačkoliv měl během zápasu snad jen 6 zásahů, všechny spolehlivě vyřešil a dovedl nás k zaslouženému vítězství."



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Dinebier [-] (50. P. Šebek [-] ) , T. Hofrajtr [-] , A. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] - J. Sladký [-] , D. Zikmund [-] (25. J. Koubek [-] ) , M. Gavora [-] - J. Bureš [-] , V. Fajfrlík [-] , V. Tomana [-] (70. O. Kail [-] )

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - J. Albl [-] (71. L. Jánský [-] ) , M. Drahoňovský [-] (46. D. Matulka [-] ) , T. Mádr [-] , J. Hrach [-] - R. Mádr [-] , D. Kubalík [-] , V. Šlais [-] , D. Zeman [-] - T. Albl [-] , T. Karl [-] (46. T. Kubalík [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.