Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrahovice nedaly rezervě Určic šanci


Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 13. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Vrahovic. Vzhledem k tomu, že se po devíti odehraných kolech béčko nachází až na 12. místě potřebovalo v tomto utkání bodovat. To se však nepodařilo. Celý první poločas byla k vidění hra na jednu branku. Bohužel na tu určickou.  Přesto dokázala domácí obrana půl hodiny vzdorovat i když si Vrahovice vypracovaly několik šancí. Tu největší měl na kopačce hostující kapitán Studený, ale míč skončil na břevně. V 31. minutě se již skóre měnilo. Postaral se o to Dvořák, který přeloboval brankáře Pokorného. A chvíli na to již vedli hosté 2:0. Tentokrát se prosadil po rohovém kopu nikým nepokrytý Kučera. Určice za první poločas soupeřovu branku neohrozily, snad s výjímkou jednoho útoku těsně před přestávkou. Do druhého poločasu vstoupili úspěšněji hosté, když již ve 47. minutě skóroval Dvořák. Domácí se sice po změně stran dostáli několikrát před hostujícího brankáře Krče hlavně díky O. Halouzkovi, který střídal v 46. minutě, ale gólově se neprosadili. Za to v pohodě hrající soupeř přidal ještě dvě branky a uštědřil Určicím debakl 0:5.

Autor: Lubomír Kaprál


Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Antoníček [-] - L. Nakládal [-] , M. Bureš [-] (63. M. Hýbl [-] ) , J. Kouřil [-] (71. F. Pavlů [-] ) , V. Krajíček [-] (46. T. Kaprál [-] ) , P. Vodák [-] , J. Kadlec [-] (46. O. Halouzka [-] ) , T. Ježek [-] , P. Mlčoch [-] (61. P. Čajan [-] ) , M. Hudský [-]

Sokol Vrahovice
T. Krč [-] - M. Olejník [-] , T. Pořízka [-] , J. Doležel [-] - D. Prucek [-] , S. Bukovec [-] (63. M. Bukovec [-] ) , M. Kučera [-] (84. D. Kratochvíl [-] ) , T. Varga [-] - J. Dvořák [-] (71. J. Klíč [-] ) , J. Studený [-] (79. M. Procházka [-] ) - P. Michalec [-]

ŽK: 35. M. Bureš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PEŘINA Pavel - HOLINKA Lukáš, MAŠEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 10. 2018 18:23
V zápisu rozhodčího je chyba, hosté v prvním poločase dali dvě branky, ta která je uvedena v 14. minutě podle všeho padla později snad v 64. minutě.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 17:42

Tip: výhra hostů