Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Utkání provázely sporné výroky rozhodčího, Určice B nakonec získaly dva body


Branky


0

V neděli 30. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru místní rezervou a mužstvem Výšovic. Jednalo se o souboj dvou mužstev téměř ze samého dna tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hned v úvodu utkání střelu Vodáka z 20 metrů zastavilo břevno hostující branky. Do vedení šli hosté v 8. minutě, kdy rozvlnil síť za zády gólmana Pokorného střelou z několika metrů Křivinka. Po čtvrthodině odstoupil pro zranění ze hry Žáček. Jeho místo zaujal Bureš a chvíli na to pěknou střelou vyrovnal stav utkání na 1:1. V 35. minutě rozehrával trestný kop kapitán domácího mužstva Vodák. Jeho střelu tečovala zeď a míč krotil u tyče s pomocí brankové konstrukce brankář M. Škop. Při zákroku si zranil koleno, ale po ošetření pokračoval ve hře. Velké vzrušení přinesla 41. minuta. Na hranici velkého vápna hosté z blízka nastřelili Antoníčkovu ruku. Rozhodčí, přes protesty hostujících hráčů i lavičky náhradníků, hru nepřerušil. Antoníček si míč zpracoval a rozvlnil síť za zády hostujícího brankáře.

 

Na začátku druhého poločasu domácí hráči podnikli útok do rozhozené obrany Výšovic a celou rychlou akci zakončil gólem Antoníček. A hosté opět marně protestovali. Tentokrát reklamovali, že branky bylo dosaženo po předcházejícím postavení mimo hru. V 71. minutě posoudil hlavní rozhodčí kontakt mezi hráči v šestnáctce domácích jako faul a nařídil pokutový kop. Tentokrát se nad tímto verdiktem podivovali domácí. Exekutorem pokutového kopu byl Olbert a nedal gólmanovi Pokornému šanci - 3:2. Chvíli na to došlo na hřišti k dalšímu spornému momentu. Obrana Výšovic faulovala v blízkosti vlastního velkého vápna. Rozhodčí nechal pokračovat ve hře a hosté z proti útoku vyrovnali stav zápasu na 3:3. Závěr utkání již změnu skóre nepřinesl. Vzrušení tak přinesl pouze nezaviněný střet hostujícího brankáře, kterého Vodák zasáhl kolenem do hlavy. Otřesený golman, nejen utkání dochytal, ale ještě musel čelit střelbě ze značky pokutového kopu o dodatečný bod.  V této disciplíně se dařilo domácím hráčům a tak v Určicích zústaly alespoň dva body. 

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Antoníček [-] (60. P. Čajan [-] ) - K. Žáček [-] (15. M. Bureš [-] ) , J. Hanzelka [-] , M. Šnajdr [-] , R. Berčák [-] (69. P. Muzikář [-] ) , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , J. Kadlec [-] , J. Frehar [-] , P. Mlčoch [-]

FK Vyšovice
M. Škop [-] - - J. Škop [-] , J. Křivinka [-] , Z. Fildán [-] , L. Ryšánek [-] , P. Krajíček [-] , B. Baterdene [-] , O. Škultéty [-] (60. L. Olbert [-] ) , P. Krčmář [-] , J. Dostál [-] , M. Obručník [-]

ŽK: 84. P. Muzikář - 53. J. Škop .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - KLUSAL Štěpán, HUDSKÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.