3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vicov porazil rezervu Určič


Branky


3

Na zápase fotil Lubomír Kaprál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 9. září bylo na hřišti v Krumsíně odehráno utkání okresního pžeboru mezi mužstvem Vícova a béčkem Určic. První poločas byl herně vyrovnaný, obě mužstva si vypracovala několik šancí. V týmu Vícova byl nejnebezpečnějším hráčem Pliska. Určice mohl poslat do vedení Kouřil, který ve skluzu u tyče jen těsně minul míč. Chvíli na to z několika metrů vystřelil Střebský Pánu Bohu do oken a do třetice O. Halouzka pouze rozvlnil boční síť hostující branky. Jediný gól prvního poločasu zaznamenal Ježek, který se po trestném kopu dostal s míčem do malého vápna a prostřelil gólmana Pokorného.

Domácí rozhodli v závěru

Po přestávce byla k vidění vyrovnaná partie. Po hodině hry si na centr Žáčka naběhl do velkého vápna O. Halouzka, ač tísněn trojicí hráčů, se neunáhlil a ve vhodný moment propálil míč přes obránce do sítě- 1:1. Po vyrovnání začali úřadovat domácí. Vypracovali si velké množství šancí, v jeden moment zahrávali během několika minut pět rohových kopů. Před brankářem Pokorným, který se blýskl několika skvělýmy zákroky to vypadalo jako na střelnici. A tak se dalo očekávat, že přetížená obrana nedokáže vzdorovat do nekonečna. Přišlo to v 76. minutě, kdy střelou s úhlu ke vzdálenější tyči poslal Bošek svůj tým do vedení. Do konce utkání sice bylo ještě dostatek času. ale obrana Vícova vyrovnání nepřipustila. Konečnou podobu výsledku dal v 89. minutě Bošek, který se řítil sám na gólmana Pokorného a přesnou střelou k tyči mu nedal šanci - 3:1.



Sestavy


Sokol Vicov
P. Brabec [-] - M. Pliska [-] , T. Humpolíček [-] , V. Studený [-] , R. Chytil [-] - M. Baránek [-] , V. Vávra [-] , J. Ježek [-] - P. Pliska [-] , B. Bošek [-] - J. Bartlík [-] (55. J. Trnečka [-] )

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - - K. Žáček [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] - R. Berčák [-] (85. M. Mlčoch [-] ) , J. Kadlec [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , D. Střebský [-] (46. P. Muzikář [-] ) , T. Ježek [-] (59. M. Grulich [-] ) , O. Halouzka [-] , J. Hanzelka [-] , P. Pospíšil [-] (60. P. Čajan [-] )

ŽK: 37. V. Studený - 44. R. Berčák , 80. P. Muzikář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠENKÝŘ Jiří - BRYCHTA Josef, HEGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů