2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice padly po penaltách, na Ježka čeká disciplinární trest za červenou kartu


Branky


2

V sobotu 18. srpna bylo na hřišti v Určicích odehráno první mistrovské utkání okresního přeboru, ročníku 2018-2019 , mezi místním béčkem a týmem Haná Nezamyslice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 5. minutě si Pospíšil naběh za obranu, vnikl do velkého vápna a střelou po zemi prostřelil gólmana Buriánka - 1:0. Chvíli na to mohlo být ještě veseleji. Kapitán hostujícího mužstva Král držel ve velkém vápně za dres Krajíčka. Jasná penálta. Vše se odehrálo v bezprostřední blízkosti asistenta rozhodčího, který však porušení pravidel neviděl, ale spíše vidět nechtěl. V 10. minutě bylo zle před  brankou Určic. Na přihrávku si do malého vápna naběhl nikým nepokrytý Vévoda a bez problémů se trefit do odkryté branky - 1:1. V 19. minutě si s trochou štěstí poradil hostující Musil s trojicí obránců a šel sám na brankáře. Jeho střela po odrazu od tyče skončila za zády bezmocného Pokorného- 1:2.

 

V dalším pruběhu hry měli míč častěji na kopačkách hráči Určic. Hosté pozorně bránili a tak se v prvním poločase již skóre neměnilo. I po změně stran byli o něco aktivnější domácí. A tak 59. minutě Mlčoch zaslouženě vyrovnal - 2:2. Podle vývoje hry se zdálo, že by Určice mohly vstřelit další branku a jít do vedení. Nestalo se. Navíc v 88. minutě určický Ježek zastavil nepovoleným způsobem pronikajícího Flajzara, za což viděl červenou kartu. Utkání skončilo nerozhodně a o další bod se bojovalo v penáltovém rozstřelu. Prvních pět pokusů hráči obou mužstev proměnili. Rozhodnutí tak padlo až v šesté sérii, kdy Nezamyslice uspěly, béčko ne.  

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL

 



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - L. Nakládal [-] , M. Hudský [-] , P. Muzikář [-] - M. Šnajdr [-] (46. K. Žáček [-] ) , P. Mlčoch [-] , P. Pospíšil [-] , V. Krajíček [-] - J. Kouřil [-] (76. P. Čajan [-] ) , T. Ježek [-] - D. Střebský [-] (63. D. Sosík [-] )

Haná Nezamyslice
T. Buriánek [-] - M. Musil [-] (82. M. Flajzar [-] ) , M. Vévoda [-] (50. M. Majer [-] ) , K. Oulehla [-] , P. Stejkora [-] , A. Matoušek [-] (58. R. Kiriljuk [-] ) , L. Král [-] , M. Ošťádal [-] , Z. Špička [-] , M. Lakomý [-] , M. Machálek [-]

ČK: 88. T. Ježek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MLČOCH Martin - MILAR Jaroslav, DUDA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích