3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč zapnula v Domažlicích až v závěru


Branky


52. L. Waldmann , 69. L. Waldmann , 73. J. Šot - 85. A. Král , 92. O. Král
0

Rezerva Domažlic si během zápasu vypracovala třígólové vedení, nicméně o vítězství se musela strachovat až do závěrečných minut po drtivém závěru v podání hostů. Zajímavostí dnešního duelu byla účast tří bratrů Králů na konci zápasu v sestavě Zruče

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první nebylo k vidění příliš fotbalové parády. Ani jedno z mužstev si nevypracovalo gólovou šanci, čemuž odpovídal i bezgólový stav. 

 

Druhá půle patřila již rezervě Domažlic, která si během půl hodiny vypracoval třígólové vedení. Postupně se trefili dvakrát Waldmann a jednou Šot. Domácí měli k cdispozici další šance, ale ty neproměnili. Zruč začala tlačit až v závěru, kdy se nejprve po brance Adama Krále dočkala snížení. na rozdíl jedné branky snížil v nastaveném čase ještě hrající trenér Ondřej Král, víc toho ale již hosté nestihli



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Hrnčíř: Byli jsme lepším týmem na hřišti, vypracovali jsme si i více šancí a zaslouženě jsme vyhráli. Zruč to pouze stihla v závěru zdramatizovat.

TJ Zruč
Ondřej Král: Nezáživný zápas, který rozhodla první branka. Domácí chtěli více vyhrát a uběhali nás. My jsme si těžce zvykali na normální trávu a prakticky jsme začali hrát až od 80. minuty.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Kalný [-] , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , M. Pavlíček [-] - M. Vísner [-] (90. M. Hojda [-] ) , L. Bláha [-] , Z. Štěpán [-] , L. Waldmann [-] , P. Steinberger [-] (74. M. Buršík [-] ) - J. Šot [-] (85. T. Lešek [-] )

TJ Zruč
V. Klik [-] - V. Nosek [-] , M. Polák [-] , D. Král [-] , R. Haidlmayer [-] (80. J. Přibyl [-] ) - T. Pokladník [-] (80. O. Král [-] ) , A. Král [-] , M. Kroužel [-] , O. Mašek [-] , J. Lauko [-] - P. Karpíšek [-]

Místo: UMT. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.