Blatecký Taichman v závěru vyrovnal, hosté uspěli po penaltách


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak popsal vývoj zápasu hostující Radek Tihlář?

 

Ve třetím kole jsme zavítali na hřiště Drahanovic, kde byl naším dalším soupeřem domácí Sokol. Tým, který společně s Červenkou nezískal v úvodních kolech ani bod. Naši borci vyběhli na trávník v takřka totožné sestavě, která v minulém kole doma porazila Hodolany. Pouze absentujícího Ševčíka nahradil v základní jedenáctce Krempl. Do hry již byly také připraveny zasáhnou dvě nové posily v našem dresu Večeřa s Mlčuchem.

 

Prakticky hned z první vážnější situace jsme mohli inkasovat. Střelu Soboty z 9.min. zastavilo až břevno Čechákovy branky. Blatec několikrát zahrozil střelami ze střední vzdálenosti. Naše pokusy však povětšinou mířily pouze do středu domácí branky. První branku tak mohli diváci vidět ve 29.min. Nenápadnou akci domácích zakončil hlavou nikým nehlídaný Bednář - 1:0.

 

Radost domácích ještě ani nestačila utichnout a mohlo být hned srovnáno. Nesvadba krásně našel do vápna nabíhajícího Chromce, ale ten ve slibné příležitosti mířil nad branku. V samém závěru první půle měl na kopačce vyrovnání Jiří Hes, jeho střela ale mířila pouze do boční sítě.

 

Druhou půli jsme začali podstatně aktivněji, než tu první. Několika zajímavými průniky se prezentoval opět Jiří Hes, k žádné vyložené šanci to však nevedlo. Kýžené vyrovnání pak nepřinesla ani jedna ze tří standartních situací, které jsme dostali po faulech domácích k dispozici. Všechny Folprechtovy pokusy mířily mimo.

 

A tak opět gólově udeřilo na druhé straně. Ve vápně hostí se nejlépe zorientoval Kment a jeho hlavička zaskočila Čecháka - 2:0. Domácí se následně soustředili pouze na bránění svého vedení, čímž jejich návštěvy na naší polovině v tomto utkání prakticky skončily.

 

Když se časomíra posunula do své poslední desetiminutovky zápasu vykřesal jiskřičku naděje Taichman, který vyhrál vzdušný souboj s brankářem Dopitou - 2:1. Vstřelená branka nám pochopitelně vlila do žil novou útočnou krev a my se tak v posledních minutách neúnavně hnali za vyrovnáním. Toho jsme se nakonec dočkali v 88.min., kdy si na Folprechtův rohový kop nejvýše vyskočil opět Taichman a bylo srovnáno - 2:2. Dílo zkázy mohl pro domácí dokonat v samém závěru Martin Hes, ale jeho pokus mířil vedle Dopitovy branky. O vítězi tak musely stejně jako v Babicích rozhodnout pokutové kopy.

 

V páté sérii mohl korunovat svůj výkon Taichman, když měl na kopačce vítěznou trefu. Jeho slabý pokus však domácí gólman kryl. Další matchball v rozstřelu jsme pak získali v sedmé sérii - k míči se postavil Krempl a s ledovým klidem rozhodl o exportu dvou bodů do Blatce.

 

Vzhledem k vývoji utkání musíme být spokojeni, když vezmeme v potaz, že ještě v 82.min byl stav 0:2 v náš neprospěch. Od konce prvního poločasu jsme byli lepší, závěr utkání se odehrával výhradně před domácí brankou. Vyrovnání doslova viselo ve vzduchu. Bonusový bod z rozstřelu je pro nás tedy zasloužený.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: VLÁČIL Svatopluk - ŠVANCARA Oldřich, BAŽANT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 8. 2018 21:48
Fanoušek, Zpravodaj, Fotograf - TJ Blatec | Olomoucký | Olomouc
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Zpravodaj, Fotograf - TJ Blatec | Olomoucký | Olomouc

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Příkazy 21 81:20 55
2 FK Autodemont Horka 21 55:23 48
3 TJ Štěpánov u Olomouce 21 62:36 45
4 Sokol Drahanovice 21 80:57 37
5 Sokol Odrlice 21 64:50 36
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Pavel Smékal 37
2 Miroslav Bartl 35
3 Michal Večeřa 23
4 Dušan Hlaváč 19
5 Jiří Hes 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 68 57,1% 0
2 Jiří Klik 29 60,4% 0
3 Radek Hruška 22 55,0% 0
4 Jaromír Bělunek 11 68,8% 0
5 Venca Likeš 10 41,7% 0
Zobrazit celou tabulku