Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov nasázel Horní Bříze šest kousků


Branky


12. M. Šlajs , 17. D. Feiferlík , 38. D. Míka , 65. M. Šlajs , 75. M. Prais , 81. T. Král - 60. M. Paukner
0

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi dvěma týmy z opačného pólu tabulky. Chotíkov si upevnil páté místo a Horní Bříza po další porážce zůstává nadále předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do soupeře hned od začátku pustili a bavili své diváky. Do poločasu vedli hned o tři branky. Po pěkných akcích se postupně prosadili Šlajs, Feiferlík a David Míka

 

I druhá část přinesla jasnou dominanci Chotíkova, která byla opět zvýrazněna dalšími třemi brankami. Po další oku lahodících akcí se prosadili znovu Šlajs, Michal Prais a střídající Král. za hosty alespoň čestný úspěch zařídil Paukner



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek: Utkání jsme bez problému vyhráli. Špatná hra soupeře k nám k tomu ale výrazně pomohla. Celkově hrajeme v jarní části dobře a doufám, že v tom budeme pokračovat.

SK Horní Bříza
Josef Michálek: Nejhorší výkon na jaře. Soupeř nás jednoznačně přehrával. Chtěli jsme bránit a vyčkávat na brejky, ale nezvládli jsme hned začátek zápasu. Spadla na nás nejspíše nějaká krize, která se v zápase zcela projevila.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Pechler [-] (90. M. Lopata [-] ) , D. Feiferlík [-] , J. Fikar [-] , J. Kluska ml. [-] - M. Míka [-] (63. D. Šádek [-] ) , M. Prais [-] , J. Kellner [-] , M. Šlajs [-] (82. D. Vacek [-] ) - D. Míka [-] , P. Kučera [-] (69. T. Král [-] )

SK Horní Bříza
P. Liška [-] - Z. Frána [-] , V. Zavadil [-] , F. Mornštajn [-] - Z. Netáhlo [-] (77. K. Příhoda [-] ) , V. Tobrman [-] , M. Paukner [-] , V. Čermák [-] (34. J. Sedlecký [-] ) , R. Šimice [-] - P. Chocholatý [-] , M. Chocholatý [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.