D. Kobylík 45. (p.)
M. Bureš 65.
O. Milar 88. (vl.)
3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice otočily duel s Protivanovem


Branky


45. D. Kobylík (p.) , 65. M. Bureš , 88. O. Milar (vl.) - 2. F. Pospíšil , 41. M. Grmela
0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V sobotu 25. května bylo na hřišti v Kralicích odehráno utkání mezi mužstvy Určic a Protivanova. Na hřišti v Kralicích se hrálo vzhledem k tomu, že určické hřiště prochází rekonstrukcí. Vstup do zápasu jsme Určice katastrofální. Úvodní branku obdrželi hned z prvního útoku hostí. Vysoký centr mířicí mezi brankáře Navrátila a protivanovského Pospíšila skončil na tyči od které se míč odrazil za brankovou čáru - 0:1. Další komplikaci přinesla 5. minuta ve které byl faulován O. Halouzka. Několik minut byl ošetřován za postranní čarou, pak se na chvíli na hřiště vrátil, ale v 15. minutě musel hřiště opustit. Jeho místo zaujal Handl. Po půl hodině hry měli sto procentní šanci na vstřelení gólu hosté. Již překonaného brenkáře na brankové čáře zastoupil obránce, následující dorážka byla nepřesná a skončila vysoko nad brankou. Chvíli na to zdařilou střelu k tyči  z kopačky Musila  domácí brankář zneškodnil. Závěr poločasu přinesl ještě dvě branky, po jedné na každé straně. Nejprve hostující Grmela po trestném kopu upravil stav na 0:2. V 45. minutě byl ve velkém vápně faulován Krajíček a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Kobylík - 1:2.

Domácí v závěru rozhodli

Po změně stran se častěji hrálo na polovině hostujícího mužstva. Ve 49. minutě trestný kop z kopačky Kobylíka brankář hostí zlikvidoval. V 65. minutě se podařilo Určicím přetavit  převahu ve vyrovnávací gól, který vsítil Bureš. O zisku všech tří bodů rozhodla 88. minuta, kdy brankář Piták odkopával míč před dotírajícím Kadlecem tak nešťastně, že trefil svého spoluhráče Milara a od něj se míč odrazil do branky - 3:2.



Sestavy


TJ Sokol Určice
D. Navrátil [-] - K. Žáček [-] (63. J. Antoníček [-] ) , D. Kobylík [-] , M. Šnajdr [-] , D. Sosík [-] (83. P. Pospíšil [-] ) , M. Bureš [-] , O. Halouzka [-] (15. F. Handl [-] ) , V. Krajíček [-] (86. J. Kadlec [-] ) , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Protivanov
M. Piták [-] - P. Musil [-] , M. Grmela [-] , T. Sekanina [-] , A. Dvořák [-] , D. Sedlák [-] , Z. Pospíšil [-] , O. Milar [-] , F. Pospíšil [-] (62. R. Kropáč [-] ) , M. Sedlák [-] , T. Pospíšil [-] (70. R. Sedlák [-] )

ŽK: 67. V. Krajíček - 90. R. Kropáč .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šteier Michal - HABERMANN Lubomír, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.