Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

23.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechovice zvládly domácí zápas


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 19. května bylo na hřišti v Čechovicích odehráno mistrovské utkání 1.A třídy mezi místní jedenáctkou a mužstvem Sokola Určice. V úvodu utkání si ani jedno z mužstev nedostalo do vážnějšího ohrožení branky soupeře. Za zmínku ze strany Určic stál pouze rohový kop v podání Kobylíka a centr Žáčka do malého vápna, který odvracel Kupka hlavou do bezpečí. Na druhé straně zaujala střela Muzikanta, která skončila v autu. Ve 22. minutě se odhodlal ke střele z více než 20 metrů Kolečkář. Jeho parádní pokus skončil u vzdálenější tyče a domácí vedli 1:0. Chvíli na to skončila dalekonosná střela Běhala na boční síti hostující branky. Po půlhodině hry přidaly Čechovice druhý gól o který se postaral Pospíšil, když jeho centr nakonec adresáta nenašel a míč skončil v brance. Určice mohly v samém závěru poločasu snížit, ale střelu O. Halouzky obrana zblokovala.

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran bylo patrné, že hosté přece jen ještě chtějí s výsledkem něco udělat. Jejich snahu však zřejmě definitivně ukončil Halouzka střelou z hranice velkého vápna - 3:0. Přes to se Určice dočkaly alespoň čestného úspěchu. Po trestném kopu v 77. minutě se hlavou prosadil Frehar. Chvíli na to dal výsledku definitivní podobu domácí hráč Halouzka, který přespurtoval obránce a přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Čechovice byly tentokát lepší a vyhrály zaslouženě. 



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
D. Klimeš [-] - M. Zacpal [-] , J. Walter [-] , J. Běhal [-] , P. Kupka [-] (78. M. Němeček [-] ) - A. Pospíšil [-] (55. O. Frys [-] ) , R. Muzikant [-] , F. Kolečkář [-] , T. Lakomý [-] , B. Chmelík [-] (90. P. Foret [-] ) - F. Halouzka [-]

TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - K. Žáček [-] (56. F. Handl [-] ) , D. Kobylík [-] (22. M. Rotschedl [-] ) , M. Šnajdr [-] (67. F. Kotlán [-] ) , M. Bureš [-] , O. Halouzka [-] (68. D. Sosík [-] ) , V. Krajíček [-] , P. Halouzka [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

Počet diváků: 212. Rozhodčí: SEDLÁČEK Libor - KAŠPAR Jaroslav, VEDRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.