3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechovice doma porazily Beňov


Branky


1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V neděli 5. května bylo na hřišti v Čechovicích odehráno utkání 1.A třídy mezi místní jedenáctkou a mužstvem Beňova. V úvodu utkání mnoho pohledných akcí k vidění nebylo. V 14. minutě se Hanák snažil vylepšit téměř ideální střeleckou příležitost až o ni přišel. Přesto se mu podařilo přihrát neméně dobře postavenému spoluhráči Halouzkovi, ale ten ze tří kroků netrefil branku. Ovšem Halouzka dlouho zahozené přiležitosti litovat nemusel. Prakticky hned z následujícího útoku složil reparát, když po centru z pozice pravého křídla překonal hlavou brankáře Judase a domácí vedli 1:0. Po půlhodině hry mohl zvýšit vedení svého mužstva Hanák, ale jeho hlavička skončila těsně vedle branky. Vyrovnání přinesla 35. minuta. Po trestném kopu se ve skrumáži ve velkém vápně Čechovic podařilo Hrabalovi nasměrovat míč do sítě. Hlavní rozhodčí ještě celou situaci konzultoval s kolegou na čářa a pak gól uznal - 1:1. Většinu rohových kopů Beňova zahrával Hrabal a to tím způsobem, že kopy směřoval vždy do malého vápna. A v 38. minutě skončil míč z jeho kopačky po rohovém kopu na břevně.

Domácí po pauze rozhodli

Ve druhém poločase se vše podstatné zkoncentrovalo do závěrečné čtvrthodiny. V 77. minutě našel centr Muzikanta hlavu Halouzky a domácí vedli 2:1. Hosté sice měli snahu  s výsledkem něco udělat, ale obrana Čechovic je do vyložených šancí nepouštěla. Vzrušení tak přinesla až poslední minuta utkání. Za faul ve velkém vápně nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop, což se některým hráčům Beňova nelíbilo. Nejhlasitěji protestoval brankář Judas a tak ještě viděl žlutou kartu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Kolečkář a nedal brankáři šanci. O výsledku tak bylo definitivně rozhodnuto. 



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
P. Zapletal [-] - Š. Hanák [-] , J. Walter [-] , J. Běhal [-] , M. Zacpal [-] - B. Chmelík [-] (90. P. Kupka [-] ) , T. Matula [-] (70. R. Muzikant [-] ) , A. Pospíšil [-] (79. O. Frys [-] ) , F. Kolečkář [-] , T. Lakomý [-] - F. Halouzka [-]

FC Beňov
M. Judas [-] - R. Suchánek [-] , L. Vyhňák [-] , L. Vajda [-] (26. J. Zbořilák [-] ) , S. Pelikán [-] , V. Nesňal [-] (64. J. Skácel [-] ) , L. Mika [-] , F. Machač [-] , T. Kytlica [-] , V. Dýčka [-] (82. P. Janalík [-] ) , J. Hrabal [-]

ŽK: 32. T. Matula - 33. R. Suchánek , 90. M. Judas .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: ROSSKOHL Ladislav - KOPECKÝ David, PŘECECHTĚL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích