2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice přehrály Lipovou


Branky


1

Určice díky dvěma brankám ve druhém poločase přehrály hosty z Lipové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V neděli 14. dubna bylo na hřišti v Určicích odehráno mistrovské utkání 1. A třídy mezi místním Ačkem a mužstvem SK Lipová. Lipové se v probíhajícím ročníku nebývale daří. V šestnácti dosud odehraných zápasech nepoznala hořkost porážky, 13x vyhrála a soupeřům povolila pouze tři nerozhodné výsledky. Každá série však jednou končí a ta vítězná lipovská v Určicích skončila. V prvním poločase byly mírně lepším mužstvem domácí. Do nebezpečnější příležitostí se začali dostávat až po 20. minutách hry. Nejpre po rohovém kopu Menšíka vznikl v malém vápně Lipové menší závar, ale po dvou pokusech o zakončení skončil míč v autu. Chvíli na to po trestném kopu měla hostující obrana opět plné nohy práce. A do třetice po dalším rohu Menšíka skončila hlavička mimo branku. Závěr prvního poločasu patřil hostům. V 35. minutě Pekařovu střelu zblokovala obrana. Chvíli na to se ve stoprocentní šanci objevil Drexler, ale brankář Hýbl míč na poslední chvíli vyškrábl mimo tři tyče. A obdobně dopadla bomba, kterou vyslal na určickou branku Palla. 

Domácí po pauze rozhodli

Vstup do druhé půle vyšel domácím perfektně. Ve 47. minutě se na branku Lipové řítila hned pětice hráčů proti pouhým třem obráncům. Ve finále se dostal O. Halouzka  s míčem na kopačkách sám proti brankáři a prudkou střelou jej překonal 1:0. Po vstřeleném gólu domácích se obraz hry poněkud změnil. Hosté se více soustředili na útočení díky čemuž, ale občas povolili Určicích, aby se dostaly do brejků. Po hodině hry tak musel brankář Holásek vyběhnout daleko před velké vápno a na poslední chvíli odkopnout míč do bezpečí před Hejdukem. V 62. minutě pro změnu směřovala Zelinova hlavička pouze do náruče gólmana. Na druhé straně střídající Novák zakončoval z nadějné pozice nad branku. Již v nastaveném čase se při rozehrání trestného kopu vydal brankář hostí na pomoc svým spoluhráčům do útoku. Jenže hosté míč ztratili, obránci jej přihráli Kaprálovi a ten vystřelil téměř od půlící čáry do nikým nestřežené branky. O výsledku bylo definitivně rozhodnuto - 2:0.

 

Report zaslal a na zápase fotil Lubomír Kaprál. Děkujeme!



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - S. Hejduk [-] , T. Menšík [-] , P. Halouzka [-] , M. Šnajdr [-] (81. P. Bross [-] ) , R. Paul [-] , O. Halouzka [-] (90. D. Sosík [-] ) , M. Bureš [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

SK Lipová
T. Holásek [-] - A. Přikryl [-] (71. M. Vybíhal [-] ) , M. Takáč [-] (64. Š. Abrahám [-] ) , D. Přikryl [-] , F. Žilka [-] - D. Pekař [-] (55. P. Novák [-] ) , J. Horák [-] , S. Palla [-] , J. Jamrich [-] (52. P. Dostál [-] ) , D. Drexler [-] - T. Fialka [-]

ŽK: 46. V. Slezák - 34. F. Žilka , 40. J. Horák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Konečný Miroslav - KOLOŠ Pavel, JANUŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů