5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice nadělily Slavonínu bůra


Branky


0

Určice hostům nic nedarovaly a vyprovodily je pěti brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po pětiměsíční zimní přestávce se příznivci kopané dočkali. V sobotu 30. března od 15. hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 1.A třídy ve kterémse domící jedenáctka utkala s mužstvem Slavonína. Byl to souboj dvou sousedů v tabulce o pověstných 6 bodů. Po vyrovnaném úvodu utkání se prosadilo mužstvo domácích. V 16. minutě se kapitán Zelina střelou po zemi trefil přesně k tyči - 1:0. Následovala pasáž ve které byly lepším mužstvem hosté. Z převahy sice vytěžili několik rohových kopů, které rozehrával Čermák, ale bez gólového efektu. Po jednom z rohů měli blízko k vyrovnání, ale tečovaná střela Vlčka skončila pouze na tyči. Po půlhodině hry si ve velkém vápně Slavonína počínal důrazně P. Halouzka a střela z jeho kopačky skončila v síti zhruba na stejném místě jako při prvním gólu Zeliny - 2:0.

Domácí navyšovali vedení

Na začátku druhého poločasu nezachytila hostující obrana  průnik O. Halouzky, který zvýšil vedení svého mužstva na 3:0. V 66. minutě se po trestném kopu dostal v malém vápně k míči Bureš a Určice vedly již 4:0. Definitivní podobu výsledku dal v 78. minutě střídající Sosík, který po hrubé chybě obrany rozvlnil po páté sít za zády gólmana Plačka. Za daného stavu hosté herně zcela odpadli a utkání se již pouze dohrávalo. Skóre se ještě mohlo měnit po sóle Sosíka, který pronikl až do velkého vápna hostí a zakončoval těsně vedle tyče. Premiéra trenéra Kobilíka tak na střídačce Určic dopadla na výbornou.

 

Report a fotky zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - K. Žáček [-] (46. T. Menšík [-] ) , M. Bureš [-] , M. Šnajdr [-] , R. Paul [-] (63. T. Kaprál [-] ) , O. Halouzka [-] (58. P. Bross [-] ) , V. Krajíček [-] (77. P. Pospíšil [-] ) , P. Halouzka [-] (74. D. Sosík [-] ) , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Slavonín
T. Plaček [-] - J. Blaho [-] , J. Kraus [-] , P. Holly [-] , J. Korol [-] - K. Zavadil [-] , Z. Mikuš [-] , M. Čermák [-] (65. F. Urbančík [-] ) , M. Skoumal [-] , R. Vlček [-] - M. Čižmar [-]

ŽK: 11. K. Žáček - 41. M. Čižmar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - GREČMAL Michal, ŠERÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.