2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Radnice přibrzdil cestu Starého Plzence do baráže


Branky


0

Svěřencům domácího trenéra Davida Fuksy se povedl husarský kousek, když Sokol Radnice porazil favorizovaný tým SK Starý Plzenec, který před zápasem ztrácel pouhý bod na druhý Kaznějov a tím i na možnost bojovat v baráži o postup do 1.A třídy. Obě branky domácích vsítil David Rýdl a řekl si tak o nominaci do sestavy kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení brzkou brankou Davida Rýdla, jinak kapitána domácího mužstva, konec poločasu zase patřil hostům. Ale ve druhé polovině zápasu vstřelil vítěznou branku znovu domácí kapitán Rýdl.

Pro domácí to lépe začalo

Již v 5. minutě zápasu se ujali vedení domácí borci potom, co po pravé straně prošel obranou hostů domácí kapitán David Rýdl, ke konci poločasu dal ale ukázkovou branku hostující Vyskočil, jenž z otočky nádherně vystřelil pod břevno domácí branky a do šaten se šlo za vyrovnaného stavu 1:1 a všeobecně se očekával nápor hostů bojujících stále o baráž.

Domácí kapitán to vzal na sebe

I druhý poločas byl herně velmi vyrovnaný, a tak o vítězi rozhodla opět individuální akce domácího kapitána Davida Rýdla, který vyrazil po pravé straně obrany směrem k hostující brance a skóroval. Dvanáct minut před koncem zípasu rozhodl kapitán David Rýdl o vítězství domácího Sokola Radnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
David Fuksa, domácí trenér: "Byl to velice vyrovnaný zápas, který nám vyšel. Vyzdvihl bych výkony střelce Rýdla a obránce Valenty. Je to cenný zisk tří bodů."

SK Starý Plzenec
Martin Schejbal, hostující hráč a opora týmu: "V Radnicích jsme bohužel narazili na silný tým a ztratili důležité body v boji o postup do baráže. Budeme pochopitelně bojovat dále."



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - V. Spurný [-] , P. Valenta [-] , M. Veselý [-] , V. Melich [-] - P. Kočka [-] , J. Esterka [-] , M. Habr [-] , P. Loukota [-] - D. Fencl [-] , D. Rýdl [-]

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - A. Forejt [-] , M. Schejbal [-] , P. Houdek [-] , J. Bláha [-] - J. Vyskočil [-] , M. Houdek [-] , T. Kratschmer [-] - J. Duspiva [-] , P. Batěk [-] , O. Havlíček [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.