Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec přehrál rezervu Petřína a zůstává ve hře o baráž


Branky


0

Před poměrně slušnou návštěvou přivítali borci SK Starý Plzenec rezervu Dynama ZČE Plzeň z plzeńských Slovan - Petřína a dokázali, že chtějí ještě zabojovat o druhé místo v tabulce, které jim zajišťuje případnou účast v baráži o 1.A třídu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od prvních minut nenechal domácí mladý tým nikoho na pochybách, že pod hradem Radyně chce získat tři body a zůstat tak "na jednobodový dostřel" druhého Kaznějova. V domácím celku se prosadili obvyklí střelci Havlíček, Fuja a Houdek.

Domácí rozhodli v prvním poločase

Dvě branky domácích ostrostřelců v prvním poločase rozhodli o tom, že značně improvizovaná sestava hostů už nebude mít na to, aby se zvedla k odporu. Po brankách Fuji a Havlíčka ostatně odcházeli hráči SK starý plzenec do kabin s vědomím, že vítězství v tomto duelu rozhodně nepustí.

Šebek dal kontaktní branku

Po další brance Havlíčka přeci jen hosté zdvihli hlavu a zásluhou šebka vsítili kontaktní branku, ale jeden z dvojice Houdků v domácím dresu pečetil vítězství 4:1 pro domácí tým, který si tak zachoval naději na postup z druhého místa v aktuální tabulce 1.B třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Martin Schejbal, domácí hráč: "Bojujeme, opět jsme podali týmový výkon. Žene nás vidina, že bychom si mohli zahrát baráž!"

SK Petřín Plzeň B
Michal Bačkovský, hostující trenér: "Naše áčko hraje o první příčku v krajském přeboru. Tento zápas byl o tom, zda i béčko bude moci hrát baráž, bohužel nám proti silnému soupeři nevyšel."



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - T. Fuja [-] , M. Schejbal [-] , P. Houdek [-] , J. Bláha [-] - T. Kratschmer [-] , M. Houdek [-] , J. Kohout [-] - J. Duspiva [-] , P. Batěk [-] , O. Havlíček [-]

SK Petřín Plzeň B
T. Fléger [-] - L. Rout [-] , L. Rous [-] , J. Will [-] , R. Šilhánek [-] - J. Šebek [-] , M. Brácha [-] , E. Zervos [-] - M. Siakala [-] , T. Kraus [-] , M. Nemček [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.