5:4p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek vyhrál doma na penalty a dostal se z přímého sestupového ohrožení


Branky


0

TJ Hrádek u Rokycan zahájil záchranářské práce v boji o udržení v 1.B třídě na domácím trávníku proti borcům TJ Město Zbiroh. Hosté si prohrou 0:1 doma s SK Starý Plzenec zabouchli dveře v boji o případné druhé místo a baráž, Hrádek si vítězstvím na penalty vybojoval solidní pozici v boji o záchranu, když za ním v tabulce zůstávají Volduchy, Mýto B a Chrást.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes veškeré šance na obou stranách skončil zápas bezbrankovou remízou a o vítězi se muselo rozhodovat při penaltovém rozstřelu a pátá série rozhodla o vítězství domácího Hrádku.

Šance zůstaly nevyužity

Šance domácího Špeliny a Kraidla, stejně tak i střely hostujícího kanonýra Patrika Smitky zůstaly nevyužity, a tak oba kluby šly do šaten za bezbrankového stavu a domácí byli zklamáni, jelikož v boji o záchranu se jim každou nevyužitou šancí vzdalovala možnost zachránit se v soutěži.

Domácí chtěli rozhodnout v devadesáti minutách

Domácí borci pochopitelně chtěli rozhodnout v devadesáti minutách, a tak zahrozili šancemi Dana Špeliny a Kraidla, ale chybělo jim štěstí při zakončení. A když hostující ostrostřelec Patrik Smitka neproměnil dobře umístěnou střelu, šli se kopat nevyzpytatelné penalty.

Rozhodla jedna neproměněná jedenáctka

O vítězi zápasu tak rozhodla jedna neproměněná střela ze značky pokutového kopu. Pro domácí znamenají dva body potřebnou vzpruhu do bojů o záchranu a bod získaný navíc v penaltovém rozstřelu bude hrát v konečném účtování tabulky bezesporu důležitou, ne-li možná tu nejdůležitější roli.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrádek
Dan Špelina, domácí hráč: "Bojujeme o záchranu, každý bod je pro nás důležitý. Brali bychom raději tři, ale i ty dva znamenají, že jsme se dostali na jedenácté, zřejmě nesestupové místo."

TJ Město Zbiroh
Ing. Martin Plačko, vedoucí hostujícího celku: "Kořením fotbalu jsou branky, a ty bohužel nepadly. Bod z Hrádku by jsme za normálních okolností brali, ale Hrádek se zachraňuje a i kvůli tomu při penaltách vystřílel asi větší vůlí bod navíc."



Sestavy


TJ Hrádek
J. Volák [-] - M. Král [-] , K. Kočí [-] , J. Kasl [-] - M. Multrus [-] , L. Nový [-] , D. Špelina [-] , M. Volák [-] - P. Řepka [-] , P. Kreidl [-]

TJ Město Zbiroh
D. Veselý [-] - M. Jaroš [-] , J. Kotva [-] , M. Herman [-] , M. Švehla [-] - Z. Simandl [-] , Š. Eichinger [-] , V. Bystřický [-] , J. Bojko [-] - P. Smitka [-] , K. Marchal [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.