E. Gvizd 54.
1:5
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice si ve Volduchách uchovali naději na postup z baráže


Branky


54. E. Gvizd - 11. P. Koča , 29. J. Lavička , 67. M. Řenč , 87. J. Lavička , 88. P. Koča
0

Do Volduch, které bojují o záchranu, přijel Sokol Kralovice, který má ještě šanci postoupit z druhého barážového místa. I přes výborný výkon domácího brankáře Michala vrby, se nakonec prosadili hosté a vykročili do dalších kol s nadějí dostihnout Kaznějov a bojovat o druhé, možná postupové místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po první půli vedli hosté zásluhou svých ostrostřelců Koči a lavičky 0:2, přesto Volduchy vykřesali ve druhé půli naději díky brance Gvizda, ale zároveň otevřeli hru ve snaze vyrovnat skóre a nakonec inkasovali z penalty i rychlých brejků.

Hosty poslali do vedení ostrostřelci

Už v 11. minutě se domácí dopustila velké chyby, kterou využil Koča a když ve 29. minutě střelec hostů jan lavička zvýšil na 0:2, začalo to vypadat na jasnou výhru hostujícího celku z Kralovic.

Volduchy vykřesaly naději, ale musely otevřít hru

V 54. minutě domácí Gvizd snížil na 1:2 a domácí museli otevřít hru a pokusily se vyrovnat, jenže v 54. minutě nařídil rozhodčí penaltu, kterou Renč zužitkoval, přestože domácí brankář Vrba vystihl směr střely. A domácí bojující o vyrovnání museli vše vsadit na útočnou hru, otevřeli okénka ve své obraně, které využili v 87. a 88. minutě hostující rychlonozí ostrostřelci Lavička a Koča a zvýšili na konečných 1:4. Kralovice zůstávají ve hře o postup z druhé příčky, Volduchy musí nutně v příštích kolech bodovat, aby se vyhnuly sestupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Michal Vrba, domácí brankář: "Škoda, že se mi tu penaltu nepodařilo chytit, směr jsem vystihl. Chycená penalta by kluky nakopla a mohli jsme vyrovnat. takto jsme museli odkrýt obranu a vsadit vše na útok, což se nám proti silným Kralovicím vymstilo."

TJ Sokol Kralovice
Jan lavička, hostující střelec: "Rozhodlo využívání šancí. Určitě jsme ve Volduchách vyhráli zaslouženě. Boj o baráž nevzdáváme!"



Sestavy


TJ Volduchy
M. Vrba [-] - F. Škarda [-] , J. Přibík [-] , E. Gvizd [-] , M. Pašek [-] - J. Straka [-] , M. Novák [-] , J. Bron [-] , T. Kratochvíl [-] - A. Hejsek [-] , R. Hoblík [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , J. Koudele [-] , M. Horyna [-] , V. Ježek [-] - J. Mareš [-] , M. Řenč [-] , D. Hyneš [-] , F. Volín [-] - J. Lavička [-] , P. Koča [-]

Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.