4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková porazila Čechii v derby rokycanského okresu


Branky


53. J. Bartoš , 62. P. Vohár , 75. A. Vrba , 84. A. Vrba
0

V derby rokycanského okresu vyhrála Raková ve svém areálu nad Čechií Příkosice 4:0 a výrazně se přiblížila postupu z prvního místa v soutěži, přestože hosté kladli vedoucímu celku tabulky značný odpor a po prvním poločasu sahali dokonce po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O zisku tří bodů pro domácí rozhodl druhý poločas a především středová řada domácího celku a dva útočné hroty Rakové - Vohár a Vrba, kteří společně nasázeli Příkosicím ve druhé půli čtyři branky a rozhodli o osudu zápasu.

První poločas bez branek

V prvním poločase vyrukovali hosté z Příkosic v derby okresu Rokycany na vedoucí Rakovou s defenzivní a přímočarou hru. Ta slavila pětačtyřicet minut úspěch a hosté drželi s vedoucí Rakovou nejen bezbrankový stav, ale i vyrovnanou fotbalovou hru a chvíli se zdálo, že by se mohlo jednat o vyrovnanou partii. Každopádně do šaten šly oba celky za bezbrankového stavu.

Hroty Rakové vítězně udeřily

Středopolaři a útočné hroty vedoucího celku Rakové udeřily ve druhém poločase a po brance záložníka Jaroslava Bartoše skóroval i hráč 21. kola Petr Vohár a následně i další útočný hrot domácího celku Alois Vrba. Dezorientovaní hosté si pak dali čtvrtou branku po standartní situaci sami. Druhá půle a nápor domácích nakonec rozhodli o čtyřbrankovém vítězství domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
David Novák, trenér domácích: "Byť je naším cílem postup, jdeme za ním postupnými kroky a samozřejmě, že každý soupeř se chce na nás jako na vedoucí celek vytáhnout. Přesto jsme po přestávce podali kromě dobrého výkonu i defenzivní zakončení našich šancí."

TJ Čechie Příkosice B
Tomáš Pražák, hostující hráč: "Domácí byli favority a my jsme s nimi dokázali držet krok bohužel jen poločas. V druhém se projevila jejich fotbalovější a herní vyspělost."



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - D. Kašpar [-] , M. Reitspies [-] , P. Procházka [-] , J. Burda [-] - J. Břicháček [-] , J. Bartoš [-] , J. Rottenborn [-] , J. Procházka [-] - A. Vrba [-] , P. Vohár [-]

TJ Čechie Příkosice B
P. Vaník [-] - D. Kohout [-] , R. Majdl [-] , T. Pražák [-] , M. Benda [-] - J. Brůha [-] , R. Majdl [-] , P. Hrubý [-] , P. Gosza [-] - M. Vlček [-] , M. Kravařík [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.