0:2
(0:1)
4. L. Mařádek
82. R. Gargoš (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opava splnila povinnost a vyhrála v Kobeřicích


Branky


4. L. Mařádek , 82. R. Gargoš (vl.)
20

Opava se brzy ujala vedení, které potvrdila až osm minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava se brzy ujala vedení

Lídr tabulky z Opavy splnil povinnost a odvezl si tři body z hřiště posledních Kobeřic. Opava hned od prvních minut na hřišti dominovala a ujala se vedení hned ve 4. minutě, když se ujal míče Mařádek, který s ním vnikl do vápna a bodlem umístil balon na přední tyč, čímž zaskočil brankáře Schlischku, který mohl už je vylovit míč z brány – 0:1. V dalším průběhu poločasu zazdili šance Mařádek s Mužíkem. Mařádek byl před brankářem Schlischkou dokonce dvakrát sám a v obou případech ho dokázal pouze nastřelit. Úplně stejně se vedlo i Mužíkovi. Opava pak hlavně hrozila ze standardek a centrů do vápna. Kobeřice si za první poločas nevypracovaly žádnou kloudnou šanci. 

Opava pojistila výhru až v samém závěru

Ani ve druhé části se obraz hry na trávníku nezměnil, jen ubylo brankových příležitostí. Kobeřické mužstvo po hodině hry vystrašilo Lorenze nepříjemnou střelou Malchárka. Opava zahrozila zase hlavičkou Mužíka, ale ta z bezprostřední blízkosti šla jenom nad bránu. Uklidňující gól pro Minervu tak přišel až osm minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když si míč k trestnému kopu postavil Kavan, a jeho střelu si nešťastně tečoval do vlastní kasy Gargoš – 0:2. Kobeřice mohly ještě v závěru snížit, ale Otlíkův přímý kop tygřím skokem vyškrábl zpod šibenice brankář Lorenz. Opava si už tři body pohlídala a díky zaváhání Stěbořic má už na čele tabulky čtyři body náskok. Kobeřice jsou nadále poslední s jedním bodem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Opava byla kvalitní soupeř, který nás po celý zápas přehrával. My jsme sice měli pár šancí, ale ty jsme nezužitkovali. Dostali jsme branku v úvodu, a pak jsme si na konci dali vlastní.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Z naší strany to byl odehraný zápas z povinnosti. Byli jsme lepší, soupeře jsme skoro k ničemu nepustili. Jinak to nebyl moc fotbal k pokoukání.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
P. Schlischka [-] - D. Petroš [-] , R. Hahn [-] , R. Gargoš [-] , D. Lasák [-] (85. D. Václavík [-] ) , V. Malchárek [-] (66. M. Vidlák [-] ) , J. Otlík [-] , R. Stuchlík [-] , O. Bedrich [-] (32. S. Švančar [-] ) , J. Bečica [-] (26. P. Ullrich [-] ) , J. Návrat [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - V. Henčl [-] - F. Mužík [-] , R. Škrobánek [-] , J. Hoblík [-] , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] (78. J. Tůma [-] ) , K. Postřimovský [-] , D. Maisel [-] , L. Šustak [-] , T. Matějek [-] (39. T. Ryž [-] )

Hráči zápasu: R. Gargoš - P. Kavan .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - STŘÍBNÝ Tomáš (N), BANETKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Šíma
Tip experta: výhra hostů

Souboj týmů z opačných pólů tabulky. Domácí sice favorita potrápí první vstřelenou brankou,
nicméně tři body si odvezou v dobré formě hrající hosté. (1:3)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Minerva na půdě posledního celku tabulky uspěje