Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice přejela Dobroslavice


Branky


4. T. Liška , 24. T. Liška , 28. D. Klein , 38. D. Klein , 55. D. Klein , 65. D. Ochrana , 81. O. Pasterňák (p.) - 11. T. Voves , 33. V. Chromečka
20

Hlavnice po půli vedal o dvě branky. Po poločase své vedení ještě o tři branky navýšila

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duo Tomáš Liška a Klein poslalo domácí do dvoubrankového vedení

Hlavnice odstartovala svůj brankostroj už po čtyřech minutách, když Tomáš Liška dotlačil balon až do kasy za záda gólmana Vajdy – 1:0. Dobroslavice srovnaly v 10. minutě, když se balon po standardní situaci odrazil k Stupkovi, ketrý ho sklepl k Vovesovi,jenž byl byl nemilosrdný – 1:1. Ve 24. minutě vysunul Pasterňák Tomáše Lišku, a ten vsítil svůj druhý gól v zápase – 2:1. O čtyři minuty později uvolnil Ochrana Kleina, který samostatný nájezd proměnil – 3:1. Ve 33. minutě korigoval skóre po dlouhém pasu Vovesa hostující Chromečka, který si obhodil obránce a střelou z úhlu nasadil brankáři Kirschnerovi housle – 3:2. Hlavnice ale za pět minut opět vedla o dvě branky, když se ve skrumáži nejlépe orientoval Klein – 4:2. Tímto výsledkem skončil i poločas. 

Hlavnice vedení navýšila

V úvodu poločasu se snažily Dobroslavice ještě něco s výsledkem udělat. Dostaly se do tři samostatných nájezdu, ale ty vyklikvidoval brankář Kirschner. V 55. minutě napřáhl zpoza šestnáctky Klein a míč se zastavil až v síti, což se pak ukázalo jako klíčový okamžik zápasu, který hosty zlomil – 5:2. O deset minut později utekl po pravé straně Ochrana a podél brankáře Vajdy poslal míč do sítě – 6:2. Dílo zkázy pro hosty dovršil v 81. minutě Pasterňák, který s přehledem zužitkoval pokutový kop, když gólmana Vajdu poslal na druhou stranu než mířil balon – 7:2. Hlavnice si tak zaslouženě přispala tři body. Dobroslavice opět ukázaly, že se jim venku vůbec nedaří.   



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Hrál se pěkný fotbal, a myslím si, že pro soupeře je výsledek hodně krutý. Mělo to skočit tak o dvě o tři branky pro nás. My jsme ji, ale jejich dvě branky darovali.

TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Od začátku utkání jsme tahali za kratší provaz. Chyběl nám důraz a neměli jsme žádné odražené balóny. Vždy, když jsme se dokázali vrátit do zápasu, ihned jsme zase inkasovali a to nás sráželo. Na začátku druhého poločasu jsme se mohli vrátit do zápasu, ale naše šance zůstaly nevyužity. Hlavnice toho využila, potrestala nás a zaslouženě vyhrála.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - L. Lodňánek [-] (64. P. Jaksch [-] ) , T. Liška [-] , P. Martinček [-] (61. M. Bulanda [-] ) , P. Elbl [-] , Z. Vrána [-] , D. Ochrana [-] (68. D. Lukáš [-] ) , D. Liška [-] , D. Hendrych [-] , O. Pasterňák [-] , D. Klein [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - F. Gřunděl [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , J. Novák [-] , T. Krejčí [-] , T. Pučan [-] (64. D. Bochňák [-] ) , P. Lukáš [-] (72. M. Novák [-] ) , D. Pavelek [-]

ŽK: 8. P. Elbl , 21. D. Liška - 44. T. Voves , 58. F. Gřunděl .
Hráči zápasu: T. Liška , D. Klein .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - BUKOVSKÝ Josef, ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Šíma
Tip experta: remíza

Týmy z přesného středu tabulky se rozejdou smírně. Dobroslavice potvrdí formu a z Hlavnice si odvezou minimálně bod. (1:1)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Hlavnice jsou doma silné, ale vše bude záležet na tom, zda bude hrát jejich gólman. Jelikož utoky Dobroslavic jsou hodně smrtící.
V duelu Liška vs. Chromečka vyhraje první jmenovaný o jednu branku.