Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina zmasakrovala Těškovice


25

Hosté vsítili v první půli tři branky a debakl domácích dokonali ve druhé části čtyřmi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina dala tři góly

Štítina přistoupila k venkovnímu zápasu velice soustředěně. Vyšel jí vstup do zápasu. Na umělé trávě v minimálních rozměrech hřiště od první sekundy dobře kombinovala a tak gólová radost přišla už v 8 min. když na hrotu hrající Stoklasa nikým neatakován s přehledem zavěsil - 0:1. Před svým zraněním tvrdě a přesně hlavičkoval Halška, avšak Lazecký stál ve správném místě. Ve dvacáté minutě našel Marek Vitásek milimetrovým centrem od postraní čáry Škrocha a ten dva metry před brankovou čárou upravil na - 0:2. Vzápětí faulovali domácí na kraji pokutového území pracanta Marka Vitáska a Tomáško má při penaltách sebevědomí na rozdávání -0:3! Na konci první půle ještě Kunczik svým centrem vybídl ke skórování Škrocha, ten však z voleje a z úhlu přestřelil. Útoky domácích se rozbíjely na naší semknuté a pozorné obraně. Hosté nepouštěli Těškovice do žádných šancí. Zahrozili jen přímým kopem ale Martin Vitásek problém vyřešil.

Hosté přidali čtyři góly

I poločase pokračovala Štítina ve vraždění neviňátek. Nejhezčí gól v zápasu asi vstřelil Marek Vitásek. Po pohotovém voleji z první, po nákopu Dominika Watzlavika. Míč zatočil obloukem k pravé tyči - 0:4. Domácí dohrávali ve zmaru v desíti lidech, když Matěj Krayzel zbytečně oplácel v místě u střídaček. Závěr zápasu přetavili střídající Trebichalský s Figeczkým ve střeleckou exibici. Obzvláště dvě dobře mířené střely k tyči mladíčka Trebichalského polaskaly duši fotbalového fajnšmekra.Tyto herní situace vyřešil hodné snipera velkého formátu a upravil na 0:5 resp. 0:6. Ke všemu připravil po individuální akci pro Figeczkého poslední střelecký zápis - 0:7!!!. Štítina si tak připsala první výhru v sezóně a bodově se dotáhla na svého soupeře. 

 

Zdroj: Štítina - web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): ČERNÉ SOBOTNÍ ODPOLEDNE TĚŠKOVICKÉ KOPANÉ !!! NAŠEMU MUŽSTVU PROTI HOSTŮM ZE ŠTÍTINY NEVYŠLO PRAKTICKY NIC. HOSTÉ SE NAOPAK PROSADILI VE VŠECH SMĚRECH A DO POLOČASU VEDLI ZASLOUŽENĚ, I PO PŘÍSNÉ PENALTĚ JIŽ - 0:3 !!! VE DRUHÉ PŮLI JSME PROSTŘÍDALI, SROVNALI HRU, ALE SKORIGOVÁNÍ NEPŘÍZNIVÉHO STAVU SE NÁM, PAK UŽ DOKONCE JEN O 10-TI HRÁČÍCH, NEPODAŘILO. NAOPAK HOSTÉ ÚSPĚŠNĚ KONTROVALI DO NAŠÍ OTEVŘENÉ OBRANY NA KONEČNÝCH - 0:7 !!! BYL TO PROSTĚ TĚŠKOVICKÝ DEBAKL.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Sobotní zápas nám sedl jako dobře vychlazená Plzeň na vepřo, knedlo, zelo.Nebýt dvou velkých ztrát v naších oporách, mohli jsme se příští týden těšit k favoritovi soutěže do Stěbořic.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
P. Lazecký [-] - J. Solnický [-] (76. B. Sroka [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , O. Strojil [-] (78. P. Lazecký [-] ) , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] (46. . Sochorek [-] ) , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] , J. Lasák [-] (65. V. Vavrečka [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Halška [-] (17. P. Kubánek [-] ) , A. Gross [-] , P. Stoklasa [-] , P. Kunczik [-] , A. Skrbel [-] (72. D. Trebichalský [-] ) , P. Škroch [-] , V. Watzlavik [-] , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , M. Vitásek [-]

ŽK: 40. M. Krayzel - 30. V. Tomáško , 51. P. Kunczik . ČK: 75. M. Krayzel .
Hráči zápasu: D. Trebichalský , M. Vitásek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KORČÁK Čestmír (N), LAZECKÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnaný zápas, tady bych věřil malinko více Štítině, která potřebuje už vyhrát, tak dvoječka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

na tom mini plácku zvítězí Těškovice

Tip: výhra domácích