Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chromečka čtyřmi góly sestřelil oslabené Služovice


25

Dobroslavice po půli vedly o tři branky. Po poločase sice hosté snížily, ale poslední slovo opět měli domácí, když vsítili dva góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice daly tři rychlé góly

Služovice hrály celý zápas jen v deseti a Dobroslavice na ně vletěly v úvodu zápasu jako rozzuřený býk. Branku vstřelili domácí hned z první šance v 6.minutě. Filip Gřunděl z pozice stopera našel krásnou průnikovou přihrávkou Vovese, ten s přehledem z pravé strany předložil míč pod sebe nabíhajícímu Chromečkovi, který přizemní střelou propálil brankáře, míč se tak tak dokutálel za brankovou čáru - 1:0. Další branku přidaly Dobroslavice hned o minutu později po krásné akci, když míč u levé lajny nejprve vybojoval Martin Vujtík a přenesl jej do pravé lajny na Rathouského, ten viděl zcela volného Chromečku mířícího k bráně a poslal mu nadýchaný centr, který Chromečka s přehledem hlavou uklidil za záda brankáře Brzezného - 2:0. Úvod snů dokonali domácí o další 4 minuty pozdějí, tedy v 11.minutě, když míč u lajny opět vybojoval Vujtík a pelášil s ním přímo po bráně a s chladnokrevností zabijáka překonal brankáře střelou z úhlu - 3:0. Hra se potom zklidnila a do příležitostí se dostali i hosté. Střelu Čípa z otočky u tyče našel brankář Vajda.  Další střely Nováka a Martina Kremsera byly nepřesné. Na druhé straně zahodil velkou šanci domácí Jan Novák, když jeho střelu nadzvedl hostující obránce nad bránu. Největší šanci hostů si vypracoval v 39. minutě Novák, který pálil do tyče. V závěru poločasu trestný kop Vladana Ciminga se otřel o tyč dobroslavické svatyně. 

Chromečka jistil výhru v závěru

Služovice zkorigovaly skóre čtyři minuty po pauze, když přetažený centr Čípa zametl do sítě Vojtěch Kremser – 3:1. Služovice pak začaly kousat. Číp mířil dvakrát nepřesně. Stejně se vedlo i Martinu Kremserovi. V 68. minutě poslal Číp do úniku Trunčíka, jehož střelu vytlačil Vajda na tyčku. V 81.minutě ale Dobroslavice definitivně rozhodly zápas. Erární kapitán Voves posunul na půlce hřiště míč Chromečkovi, ten si obhodil obránce a pelášil z levé strany na bránu, nikdo ho nedokázal již zastavit a s pomocí lehké teče poslal míč k tyči služovické brány a připsal si další hattrick v této sezóně - 4:1. V následující pasáži domácí soupeře opět zamkli na vlastní polovinu a vytvořili si několik dobrých příležitostí. Za zmínku stojí především dalekonosná střela z voleje od Vovese, jenž jen těsně minula branku. Gólový účet zápasu uzavřel v 87.minutě nenasytný Chromečka, který vystihl přihrávku obránce, dlouho kličkou obešel brankáře Brzezného a míč poslal do brány - 5:1. Utkání pak Dobroslavice v klidu dohrály a připsaly si tři body.

 

Zdroj: Dobroslavice - web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Tým je potřeba pochválit za výborný vstup do zápasu, kdy jsme dobře plnili předem domluvené taktické pokyny a odměnou nám bylo brzké tříbrankové vedení. Pak jsme samozřejmě trošku polevili - hrajeme Okres a ne Ligu mistrů, takže to není nic neobvyklého. I když Služovice z kraje druhé půle snížily, měli jsme utkání pod kontrolou. Zranění Gřunděla a Martina Vujtíka je nepříjemné vzhledem k dalším zápasům. Oběma přejeme brzké uzdravení a návrat do sestavy.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Celý zápas jsme odehráli pouze v deseti lidech, a kteří si zaslouží za předvedený výkon pochvalu. O výsledku rozhodly tři rychlé obdržené branky. Od dvacáté minuty jsme byli rovnocenným soupeřem. V některých pasážích jsme domácí slušně přehrávali. Našim největším problémem je vstřelit gól. Trefujeme tyče, nebo nám to blokují obránci. Poslední dva góly nepočítám, kdy jsme byli potrestání za naší aktivitu.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - P. Lukáš [-] (83. M. Novák [-] ) , F. Gřunděl [-] (29. J. Novák [-] ) , T. Voves [-] , D. Pavelek [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] (59. J. Osmančík [-] ) , M. Vujtík [-] (73. D. Bochňák [-] ) , T. Krejčí [-] , T. Pučan [-] , D. Rathouský [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kremser [-] , V. Kremser [-] , V. Ciminga [-] , A. Ciminga [-] - M. Wójcicki [-] , M. Číp [-] , M. Polhoš [-] , J. Novák [-] - M. Trunčík [-] , T. Borecki [-]

ŽK: 27. M. Trunčík , 33. V. Kremser .
Hráči zápasu: M. Vujtík , V. Chromečka - V. Kremser , M. Wójcicki .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HENNIG Antonín - HRUBÝ Martin (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Tady bych si vsadil jasnou jedničku. Chromečka obuje střelecké a tři body pro domácí .

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Služovice se sice dokážou nahecovat, ale Dobro doma umí

Tip: výhra domácích