Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice deklasovaly Píšť


Branky


25

Vávrovice po půli vedly o jednu branku. Ve druhé přidaly dalších pět a debakl byl na světe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice se ujaly vedení

Píšt bez svého klíčového hráče Palkoviče dostala kanára na hřišti ve Vávrovicích. Vávrovice se po čtrnáctidenní pauze velmi dlouho do tempa a ze začátku zápasu bylo utkání vyrovnané na obě strany. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, bez vážnější střely, která by ohrozila branky, kreré za domácí hájili Košárek a za hosty Harabiš. Domácí se ujaly vedení ve 24. minutě, když Pchálek napřáhl a míč se odrazil od břevna do zad gólmana Harabiše a od nich do sítě – 1:0. Zbytek poločasu se odehrál bez vážnější šance na obou stranách a do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Vávrovic. 

Vávrovice přidaly pět branek

Pět minut po přestávce si naběhl do vápna Mrusek a z úhlu pokořil brankáře – 2:0. Píšť pak ohrozila domácí branku ze standardních situacích, ale z nich nezapršelo. V 70. minutě se brankou jak přes kopírák prosadil opět Mrusek a zlomil odpor Píště – 3:0. Hned z rozehrávky se zmocnil balonu agilní Mrusek který vtrhl do šestnáctky a předložil míč jak na zlatém podnosu Jakubu Lichovníkovi, který neměl problém zasunout míč do kasy – 4:0. Po vyloučení hostujícího gólmana Harabiše, který sestřelil a zranil Jakuba Lichovníka, dal pátou branku po centru Jana Lichovníka z voleje hned při svém prvním dotyku s míčem střídající Chryczyk, který nahradil právě Jakuba Lichovníka – 5:0. Tři minuty před koncem dostal od Jana Lichovníka krásný pas Chryczyk, který prostřelil hostujícího brankáře – 6:0.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Na začátku jsme se neuměli chytit, ale postupem času jsme převzali taktovku zápasu a začali jsme hosty přehrávat. Po třetím gólu jsme hosty zlomili a přidali další branky.

TJ Slavia Píšť
Karel Moric (hráč): Chybělo nám šest hráčů, lepili jsme to dorostenci, navíc jsme dostali červenou kartu. Podali jsme špatný výkon, chybí nám útočník, který by zakončoval akce. Navíc když dostaneme dva góly, tak se sesypeme a nedokážeme adekvátně reagovat.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - M. Schoppik [-] (82. P. Váleček [-] ) , J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] (63. O. Levák [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] (78. J. Chryczyk [-] ) , P. Janotka [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

TJ Slavia Píšť
M. Harabiš [-] - K. Moric [-] , T. Blahut [-] (26. L. Svoboda [-] ) , M. Pawlenka [-] , A. Zulfijaj [-] , J. Krop [-] , P. Moric [-] , J. Jac [-] , J. Kašpar [-] , L. Mrva [-] , J. Rzidký [-]

ŽK: 42. M. Harabiš . ČK: 78. M. Harabiš .
Hráči zápasu: F. Mrusek , P. Janotka .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - GALVAS David (N), BOČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Píšti bude chybět jejích nejlepší hráč Pálkovič(veselé) tak všechny body urvou Vávrovice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Vávrovice se začínají rozjíždět a Píšť stále neumí natrefit na správnou vlnu proto body zůstanou doma

Tip: výhra domácích