M. Návrat 60.
J. Jac 83. (p.)
2:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice vyhrály tenisově v Píšti


Branky


60. M. Návrat , 83. J. Jac (p.) - 2. P. Vavrečka , 9. P. Čavera (p.) , 30. M. Josefus , 36. O. Šmalec , 51. P. Čavera (p.) , 69. M. Fiedler
22

Stěbořice v prvním poločase vedly o čtyči branky, a svůj náskok udržely i ve druhé části, kdy dala obě mužstva dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o čtyři branky

V první části diktovaly tempo hry Stěbořice, které domácí Píšť přehrávaly ve všech směrech a k ničemu jí nepustily. Navíc domácí byli nuceni nastoupit v brance s hráčem z pole. Stěbořice se ujaly vedení už po dvou minutách hry, když přihrávku Kubaláka přetavil v gólovou trefu Vavrečka – 0:1. Po deseti minutách hry byl faulován Šmalec a matador Čavera byl neomylný – 0:2. Po půlhodině hry si na roh Gracy nejvýše vyskočil Josefus a hlavou nedal domácímu brankáři Zulfijajovi žádnou šanci – 0:3. Ve 36. minutě se probil středem hřiště aktivně hrající Šmalec a gólman domácích mohl počtvrté vytahovat balon ze sítě – 0:4. 

Obě mužstva dala po dvou gólech

Šest minut po pauze byl v pokutovém území domácích znovu sražen Graca a Čavera podruhé zachoval pevné nervy – 0:5. Po pátem gólu Stěbořice polevily v tempu hry, a domácí začali být o trošku aktivnější.  Píšť snížila po hodině hry, když Patrik Moric našel dlouhým balonem Karla Morice, který nahrávkou přes celé vápno našel před prázdnou brankou Návrata – 1:5. V 69. minutě se po rohu odrazil míč k Martinu Fiedlerovi, a ten propálil vše, co mu stálo v cestě a domácí už po šesté vytahovali balon z branky – 1:6. Šest minut před koncem byl sražen v hostujícím vápně Návrat a Jac kosmeticky upravil skóre – 2:6. Stěbořice už si vedení pohlídaly a výhrou se dotáhly na dohled čela tabulky, která je letos hrozně vyrovanná.   



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Hrajeme strašně špatně. Dostáváme hloupé góly, a nastupuje nás v sestavě čím dál míň. I minulý týden, i když jsme získali tři body jsme se herně trápili. Musíme to nějakým způsobem zlomit.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem a domácí jsme k ničemu nepustili. Hodně nám pomohl rychlý gól. Po pátém gólu jsme polevili a domácí byli o něco aktivnější.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
A. Zulfijaj [-] - J. Krop [-] (46. D. Vrchovecký [-] ) , M. Návrat [-] , K. Palkovič [-] , P. Moric [-] , K. Moric [-] , J. Jac [-] , R. Schreiber [-] , O. Zug [-] , L. Mrva [-] , J. Rzidký [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , V. Graca [-] (83. V. Kramný [-] ) , A. Kubalák [-] (61. D. Burda [-] ) , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (79. L. Burda [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-] (77. R. Kokošek [-] )

ŽK: 71. K. Moric - 41. J. Losert , 49. M. Fiedler , 63. M. Kokeš , 63. M. Josefus , 72. J. Šindelář , 82. D. Burda .
Hráči zápasu: O. Šmalec , P. Vavrečka .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - PRASEK Beno, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Černý
Tip experta: remíza

Jeden ostrý výsledek nesmí v tipovačce chybět. Tento atraktivní souboj bude nahoru dolů. Na konci zápasu odhaduji stav 2:2. Nechme se překvapit. Pěkný fotbalový víkend!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hosté si zastřílí a odvezou body

Tip: výhra hostů