3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina vydřela výhru nad Štítinou


Branky


22

I když Štítina v zápase dvakrát vedla, tak se Vřesině podařilo skóre nakonec otočit ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Vřesina vydřela tři body se Štítinou a zůstává jediným neporaženým celkem soutěže. V 5. minutě zazdil domácí Pešek pokutový kop, když jeho pokus vystihl brankář Martin Vitásek. Vedení se tak ujala Štítina, když v 17. minutě dlouhý aut prodloužil Stoklasa na Vojtěcha Watzlavika, který sklepl na zadní tyči balon do vřesinské kasy – 0:1. Vřesina mohla srovnat ve 20. minutě, ale Boček z pěti metrů netrefil brankové zařízení. Domácí vyrovnali po půlhodině hry, když nejdříve centr Peška a střelu Felgenträgera vytlačil Martin Vitásek na roh. Na něj si nejvýše vyskočil Cojg a zatloukl míč hlavou do sítě – 1:1. Hostující Barteček ve své šanci nepropálil před sebou velkou hradbu těl. Dalekonosná střela Vojáčka těsně minula levou spojnici štítinské brány. Bočkovu hlavičku chytil brankář.

Vřesina využila přesilovku a otočila skóre

Ve 48. minutě mohl strhnoutž vedení na stranu domácích Čech, ale jeho střela rozezvučela jen tyčku. Sedm minut po pauze ale hosté znovu vedli, když dalekonosná střela Dominika Watzlavika skončila v bráně – 1:2. Po hodině hry šel předčasně pod sprchy štítinský brankář Martin Vitásek, který dostal druhou žlutou kartu. Vřesina přesilovku využila v 69. minutě, když se ve vápně nejlépe zorientoval Boček a prostřelil náhradního gólmana Richtera – 2:2. O minutu později po centru Ondřeje Kociána odčinil svůj penaltový nezdar Pešek a rozhodl o třech bodech pro Vřesinu – 3:2. V závěru už Vřesina těsnou výhru udržela, když na tom nic nezměnily ani dva přímé kopay Štítiny.   



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Dneska jsem zestárl snad o dvacet let. Celý zápas se odvíjel od neproměněné penalty, kterou měl tým v hlavě. Štítina hrála kvalitní a bojovný fotbal.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Zase jsme byli blízko bodovému zisku a zase jsme bez bodu. Jen pracovitost v dalších zápasech může přiklonit více toho fotbalového štěstí na naší stranu.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - A. Felgenträger [-] , O. Kocián [-] (73. M. Hořínek [-] ) , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Cojg [-] , J. Lichovník [-] (59. P. Strakoš [-] ) , M. Pešek [-] , V. Kocian [-] (80. J. Pagáč [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - L. Postulka [-] (77. D. Trebichalský [-] ) , P. Stoklasa [-] (83. V. Tomáško [-] ) , M. Vitásek [-] , D. Barteček [-] (67. P. Škroch [-] ) , A. Skrbel [-] , V. Watzlavik [-] , D. Watzlavik [-] , A. Gross [-] , P. Kunczik [-] , M. Figeczki [-] (59. T. Richter [-] )

ŽK: 38. O. Kocián , 76. V. Čech , 79. V. Kocian , 84. A. Felgenträger , 90. M. Pešek - 29. D. Barteček , 30. M. Vitásek , 37. M. Vitásek , 84. V. Watzlavik . ČK: 59. M. Vitásek .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Černý
Tip experta: výhra domácích

Analýza na milion řádků? Není třeba. Shrne to jednoduše jedna jediná věta.

Všechny tři body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Potvrdíme výsledky z minulých kol a uspějeme

Tip: výhra domácích