1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice vyhrály nejtěsnějším rozdílem


Branky


22

Rozhodující trefa padla do sítě hostů čtvrthodiny před koncem utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Do zápasu vstoupili aktivně domácí, kterří se místy prezentovali velmi pěkným kombinačním fotbalem. Proti Těškovicím si vypracovali pár slibných příležitostí. Stupka se dobře uvolnil ve středu přes dva hráče - jeho následny pokus z dálky ale letěl pouze nad branku. Největší šance našeho týmu přišla, když Voves vysunul do samostaného úniku kapitána Chromečku, ale brankář Přemysl Lazecký ale svůj tým výborným zákrokem podržel. Těškovice byly o pár minut později také velmi blízko úvodní brance, když se do míče z 25 metrů opřel Sroka - jeho střelu zastavilo až břevno, míč se následně odrazil na brankovou čáru a vyletěl ven. O chvíli později měly Těškovice ještě lepší šanci na otevření skóre,když nejprve střelu z blízka Sroky parádním zákrokem zneškodnil dobroslavický brankář Vajda a následnou dorážku do prázdné brány nezvládl Vladimír Šenk. V první půli se nám vyskytla ještě jedna zajímavá situace, když jsme se od půle hřiště řítili v přečíslení 4 na 1 - situaci jsme ovšem prachbídně vyřešili. Další šance hostí zahodili Jan Šenk a Korčák. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Jan Novák zajistil domácím tři body

Druhou půli začaly oba týmy opatrně. Míč byl k vidění hlavně ve středu hřiště, kde se sváděl souboj o každičký centimetr na hřišti. V první šanci druhé půli se objevil dobroslavický Stupka, který si našel míč ve velkém vápně, potáhl si ho směrem k bráně, ale střela obstřelem na zadní tyč mu nevyšla - míč šel nad bránu. Těškovice měly v druhém poločase take několik dobrých šancí, žádná se ale neujala. Buďto mířili hosté mimo nebo je skvělými zákroky vychytal Marek Vajda. Šance postupně zmařili Vavrečka, Sroka a Jan Šenk. Zlom v utkání přišel v rozmezí 60. - 70.minuty, když domácí trenéři vpustili do hry hladové plesenské vlky Jana Nováka a Davida Bochňáka. Oba hráči přinesli do dobroslavické hry zdravou agresivitu a houževnatost, která na již unavené obránce hostů platila. Branku domácí vstřelili v 75.minutě, když šel Bochňák nebojácně do souboje o míč, získal jej a předložil vpravo běžícímu Janu Novákovi - ten nad ničím nepřemýšlel a po zemi prostřelil brankáře Těškovic - 1:0. Hosté pak vrhli včechny své síly do útoku. Juchelka v 83. minutě obstřeluje gólmana i s brankou. Střílený centr Vavrečky brankou nekončí. V poslední tutovce se objevil těškovický Vladimír Šenk, ale jeho střela skončila těsně vedle levé tyče. Dobroslavice už své hubené vítězství udržely.

 

Zdroj: Dobroslavice - web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Tým je potřeba pochválit zejména za dobrou defenzivní činnost, kdy celá obranná čtyřka pracovala tak,jak má. Filip Gřunděl odehrál na pro něho netradiční pozici stopéra velmi dobré utkání. Tým se poučil z ostudy ve Stěbořicích a zejména při bráněné standardních situací to bylo krásně vidět. Naší trenéři opět prokázali dobrý cit na střídání, když Bochňák s Janem Novákem přispěli největším dílem k zisku tří bodů.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Na rozdíl od domácích, kteří hráli JEN kopanou, naše mužstvo předvedlo kombinační FOTBAL. Bohužel na šance se nehraje, a i když jsme sahali minimálně po bodu, nevezeme domu NIC.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - F. Gřunděl [-] , T. Voves [-] , J. Klekner [-] (70. D. Bochňák [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] (89. M. Novák [-] ) , M. Vujtík [-] , T. Krejčí [-] , P. Lukáš [-] , M. Knopp [-] (60. J. Novák [-] ) , D. Pavelek [-]

TJ Sokol Těškovice
P. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , Č. Korčák [-] (46. . Sochorek [-] ) , B. Sroka [-] (70. M. Hoza [-] ) , D. Juchelka [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] , R. Lazecký [-]

ŽK: 65. F. Gřunděl - 38. D. Juchelka , 88. L. Brož .
Hráči zápasu: J. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MEIER Milan - MEIER Mathias (N), FICEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Matěj Černý
Tip experta: výhra hostů

Zkusím tipnout výhru Těškovic leč bych ruku do ohně za tuto předpověď nedal ani omylem, doufám, že fotbaloví bohové odmění aktivnější mužstvo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Dobroslavice nezažívá pozitivní období a Těškovice chytli nováčkovskou vlnu a proto o gol uspějí

Tip: výhra domácích