4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia dala čtyři branky


Branky


22

Opava vedla po poločase o jednu branku. Po pauze přidala tři góly a přispala si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava vedla o jednu branku

Slavia Opava si pozvala k sobotnímu zápasu na své hřiště mužstvo ze Služovic. Jako první mohly skórovat práve hosté ze Služovic, ale Urbanovu hlavičku po centru Nowického hned v 1. minutě zastavilo domácí břevno. Hosté pak zahrozili nepřesnými střelami Nowického a Trunčíka, které mezi třu tyče nemířily. Opava se velice dlouho nemohla dostat do tempa a hra se odehrávala mezi šestnáctkami. Domácí se dostali ke slovu až ve 36. minutě, a hned z toho byla branka, když Mařádek umístil technickou střelu k tyči a brankář banetka byl bez šance – 1:0. V závěru poločasu byl ve vápně faulován opavský Mařádek, ale Kavan namířil penaltu vysoko nad kasu. Poločas tak skončil jednobrankovým náskokem Opavy. 

Opava přidala další tři branky

Opava zlomila odpor soupeře druhým gólem v 52. minutě, když Maisel presinkem vybojoval míč a ze strany propálil na první tyč brankáře Banetky – 2:0. Od této chvíle domácí družina na pažitu dominovala a hosty prakicky nepustila na svou polovinu hřuště. Třetí branku vsítila Opava čtvrthodiny před koncem, když Mužík zatočil přímý kop přes zeď do kysně a Banetka mohl jen vylovit míč ze sítě – 3:0. Deset minut před koncem se objevil ve velké šanci Postřimovský, ale na Banetku nedokázal vyzrát. Definitivní podobu výsledku dala Opava minutu před koncem, když střelu Postřimovského zastavila tyčka, a všudybyl Ryž umetl míč do sítě – 4:0. Opava si připsala další tři body, a Služovice po porážce nadále okupuje spodní příčky tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): První poločas byl z naší strany vlažný, a naše hra se mi nelíbila. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, a my jsme z ojedinělé akce dali branku. Pak jsme nedali penaltu. Ve druhé části jsme hosty zlomili druhým gólem, a pak jsme diktovali tempo a hosty jsme skoro nepustili z jejich poloviny, i když šancí jsme taky moc neměli.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): První poločas byl z naší strany velice slušný. Dokonce jsme mohli jít do vedení. Bohužel jsme opět prohrávali nechytatelným gólem. Zkraje druhé půle jsme udělali hrubou chybu. Poté už víceméně hráli domácí. Brzo nám došly síly, a doku hráči nepochopí, že bez tréninku se hrát nedá, těžko se to zlepší.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Hoblík [-] (46. I. Kratochvíl [-] ) , D. Maisel [-] , A. Kreisl [-] (54. L. Šustak [-] ) , F. Mužík [-] (80. P. Kremer [-] ) , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] (70. T. Ryž [-] ) , K. Postřimovský [-] , J. Vrána [-] (46. V. Šimeček [-] ) , T. Matějek [-] , J. Tůma [-]

TJ Sokol Služovice
L. Banetka [-] - M. Kremser [-] (69. T. Borecki [-] ) , V. Kremser [-] , V. Ciminga [-] , A. Ciminga [-] - M. Číp [-] , M. Trunčík [-] , M. Wójcicki [-] , J. Novák [-] - M. Nowický [-] , V. Urban [-] -

ŽK: 51. F. Mužík - 41. A. Ciminga , 83. V. Urban .
Hráči zápasu: F. Mužík , D. Maisel - V. Kremser .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - BUKOVSKÝ Josef, BANETKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Černý
Tip experta: výhra domácích

Předpokládám sympatický výkon hostů. Bude to stačit na body? Necháme se překvapit, avšak jistější je tip na domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Minerva si nechá doma body a nováček si udělá výlet do Opavy

Tip: výhra domácích