7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice daly sedmičku Kobeřicím


Branky


10. R. Urban , 23. R. Urban , 43. R. Urban , 68. R. Urban , 74. R. Urban , 83. M. Janech (p.) , 85. O. Šimon
22

Urban dal pět gólů, další dva přidali jeho spoluhráči a debakl byl na světě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban vsítil hattrick

Jakartovice si k sobotnímu zápasu na své hřiště družiny z Kobeřic. Zpočátku hostéí hráli sympaticky, ale nadějné střely Malchárka s Bedrichem si správný směr nenašly. Jakartovice pak spustily svou kanonádu už po deseti minutách, když Matyáš společně s Filipem uvolnili Urbana, který s přehledem načal svůj střelecký galakoncert – 1:0. Ve 23. minutě prodloužil Sváček Janechův výkop na Urbana, jenž se zbavil hostujícího obránce a zavěsil do kasy – 2:0. Dvě minuty před pauzou našel Sváček dlouhým autem Urbana, který se zbavil svého strážce a zkompletoval hattrick – 3:0. Domácí pak ještě měli náznaky Sváčka, Mičky a Matyáše. 

Jakartovice přidaly další čtyři branky

Hosté po pauze ze hřiště zcela odešli. Hrozili jen z občasných přímých kopů. Domácí tak vesele skóre navyšovali. V 68. minutě dlouhý nákop brankáře Janecha propadl za obranu a Urban, takové situace umí vyřešit brankou – 4:0. O pět minut později vybojoval Sváček míč a jako na zlatém podnosu ho naservíroval Urbanovi, který jej v pohodě umetl do prázdné kasy – 5:0. V 83. minutě byl stažen za dres v pokutovém území hostí Heinzke a brankář Janech z penalty pokořil gólmana Schlischku – 6:0. Dílo zkázy pro hosty dovršil pět minut před koncem Šimon, který usměrnil do kasy prudkou přihrávku Urbana – 7:0. Jakartovice v pohodě už tři body udržely. Hosté si nadále komplikují situaci v okresním přeboru. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Na co jsme sáhli, tak to nám vyšlo. Kobeřice nehrály špatně, chtěly hrát fotbal. Opět jsme sestavu museli lepit. Taktiku jsme hráli vše na Urbana, a vyšlo nám to. Urvali jsme to silou.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí mužstva): Moc se mi to komentovat nechce. Na začátku jsme byli lepší. Oni ale dali všechno, do čeho kopli, a po třetím gólu se už pak nechtělo ani hrát, protože spadla morálka.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - D. Filip [-] , T. Matyáš [-] (68. P. Němec [-] ) , R. Urban [-] (88. J. Slivka [-] ) , M. Sváček [-] (81. E. Krčmarik [-] ) , P. Heinzke [-] , L. Martinka [-] , T. Bartoš [-] , R. Mička [-] , O. Šimon [-] , R. Holub [-]

TJ Sokol Kobeřice B
P. Schlischka [-] - S. Švančar [-] , L. Rycka [-] , J. Otlík [-] (86. M. Švancar [-] ) , V. Malchárek [-] , R. Hahn [-] , M. Chudík [-] , P. Ullrich [-] , O. Bedrich [-] (75. A. Lasák [-] ) , J. Bečica [-] , R. Gargoš [-]

ŽK: 84. R. Gargoš .
Hráči zápasu: R. Urban , M. Janech , R. Mička .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ZÁVODNÝ Jiří (N), KULAGA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Černý
Tip experta: výhra domácích

Zde se můžeme těšit na gólovou nadílku. Budou to většinou nebo stále hosté, kteří budou lovit míč ze své sítě. Domácí tak s přehledem získají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Ürbanova ekipa si poradí s Kobeřicemi

Tip: výhra domácích