2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice uštědřily Litultovicím první porážku v sezóně


Branky


22

Vávrovice vedly o dvě branky. Litultovice jen skóre snížily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice se ujaly před půli vedení

Dosud neporažené Litultovice padly poprvé v sezóně na hřišti nováčka z Vávrovic. Vávrovice byly hned od začátku utkání aktivnějším týmem, a hosty přehrávaly. Domácí hned v úvodu zahodili tři šance Jakubem Lichovníkem, Mruskem a Chryczykem, když buď je vychytal brankář Toporčák, nebo nezamířili přesně mezi tři tyče litultovické svatyně. Litultovice odpověděly břevnem, jenž orazítkoval Haas. V daleí hostující příležitosti se objevil opět Haas, ale jen prověřil domácího brankáře Košárka. Vávrovice se ujaly vedení osm minut před přestávkou, když pumelice Chryczyka krásně zaplula do šibenice litultovické svatyně – 1:0. 

Vávrovice se ujaly dvoubrankového vedení, Litultovice jen snížily

Ve druhé části začaly aktivněji hosté z Litultovic. Křídla jim ale přistřihla druhá branka Vávrovic, která padla v 52. minutě, když střelu Mruska vyrazil gólman Toporčák jen na kopačky Chryczyka, který s přehledem zametl míč do brány – 2:0. Jiskérku naděje pro Litultovice vykřesal v 62. minutě kapitán Tengler, který umístil hlavou přesně k tyči centr Haase – 2:1. Vávrovice v poslední půlhodině těsný náskok ubránily, i když se Litultovice snažily o srovnání skóre. Žádnou výraznější příležitost si ale hosté nevypracovali. Naopak to byli domácí, kdo mohl skóre navýšit, ale v dobré pozici Schneider hlavičkoval nad bránu.    



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Zápas to byl vyrovnaný u bou stran. My jsme zahodili v úvodu tři šance, a podařilo se nám pak skóre otevřít. Ve druhém jsme šli do dvoubrankového náskoku. Hostům se podařilo snížit. My jsme zápas ale dovedli do vítězného konce. Děkuji všem hráčům za bojovnost.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Do zápasu jsme nenaskočili v nejlepší formě a po několika šancích se domácím podařilo zaslouženě skórovat. Z naší strany se hra vylepšila až ve druhé půli, kde jsme mohli bohužel zahrozit vícekrát. Zápas nám celkově nevyšel, soupeř vyhrál zaslouženě, pozitivně hodnotím alespoň naší snahu zápas otočit bojovně. Musíme se poučit do příště a začít hrát zase více trošku fotbal.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Chryczyk [-] (62. M. Sedláček [-] ) , M. Schoppik [-] (75. D. Škopek [-] ) , A. Gebauer [-] (74. D. Klein [-] ) , J. Lichovník [-] (72. J. Morbitzer [-] ) , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - L. Hlub [-] , O. Minarčík [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , J. Čermín [-] (46. J. Raschka [-] ) , O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 87. P. Košárek , 89. D. Škopek - 36. P. Fiala , 59. Š. Šťavík , 65. O. Haas .
Hráči zápasu: J. Chryczyk , P. Košárek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - LEIFERT Jan (N), BĚLAŠKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Černý
Tip experta: remíza

Domácí celek si bude chtít vyšlápnout na vedoucí mužstvo. Po bojovném výkonu se spokojí s bodem za první letošní remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Litultovice nyní hrají sympatický fotbal a proti Vávrovicím uspějí

Tip: výhra domácích